Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie co, może będę chamska ale obejrzałam właśnie "Rozmowy w toku" i było o tym jak dojść do formy po ciąży i te panie , które tam się prezentowały ze swoimi kłopotami naprawdę wyglądały dużo, dużo gorzej ode mnie.....
Aż pomyślałam, że nie chciałbym się z nikim zamieniać na swoje ciało i , że ze mną nie jest źle;-)
A poza tym fajne rzeczy podpatrzyłam: taniec brzucha( na który wybieram się po połogu), zabiegi na nogi, twarz i biust. Przetestuję ;-)

Tez ogladała ten program![]()
i utrudnia to normalne funkcjonowanie, ale jeszcze troszkę i o tym nie będziemy pamiętać:-) 

ja planuję bieganie po porodzie i koleżanka zaproponowala mi mezoterapię( za free) po porodzie - jeszcze nie wiem co to jest i musze poczytać, ale juz sie nie mogę doczekać. Ciekawe czy starczy nam czasu i sil na to wszystko

!!) bo chcę iść na płatny wychowawczy. Słyszałam, że w takim przypadku pracodawca musiał by mi napisać tą 3 umowę miesiąc przed moim terminem porodu, a skolei ja muszę napisać do pracodawcy prośbę o udzielenie mi takiego urlopu. Czy jest to możliwe w świelte prawa do zrealizowania
dodam, ze mówiłam szefowej, ze na powrocie do pracy po tym urlopie wychowawczym, mi nie zależy (bo chce być jak najdłużej w domu z maluchem) jesli tego sie obawia, chodzi mi tylko zeby miec płatny ten wychowawczy:-( (a z kolei szefowa boi sie mi dac ta 3 umowe bo ostatnio mieli kontrole z PIP u) 
, mam cichą nadzieję, ze cos z tego rozumiecie

A w ogole mam złe dni :-(.
Czuje sie brzydka, wszystko mnie boli, mam bałagan w domu nic nie idzie po mojej mysli, nie mam w co się już ubrać :-(. Koniec.
przestałam nawet wychodzić z domu, bo w co się nie ubiorę łapię dołka jak patrzę w lustro
Agaciu musimy być silne i myślec tylko o naszych maleństwach, będzie dobrze