Misiówka
Fanka BB :)
Agacia, Yoka, Anka, Agatkas - dzięki za wsparcie, jesteście kochaniutkie, Miśka dzisiaj już trochę lepiej, dostaje lekarstwa więc luzik, za to ja mówię jakbym przechodziłą mutację... na szczęście nic poza tym się nie dzieje, więc jestem dobrej myśli.
justyna - słodką masz córcię, jak tajemnica to tajemnica!!
renia - dzięki i mam nadzieję, że twoje wyniki szybko się odnajdą i będą wzorcowe, poza ty super, że wszystko na wizycie w normie, ekstra, że córcia już wie jak leżeć, dla mnie to zawsze kamień z serca, hehehe.
Marzycielka - to życzę udanych zakupów i dłłłuuuuugiej drzemeczki!
agawar - mam nadzieję, że się jeszcze rozkręcisz, ja też tak mam, że mi się nie chce nic, ale jak się zmuszę to mi dzień inaczej leci i w konsekwencji jestem zadowolona.
justyna - słodką masz córcię, jak tajemnica to tajemnica!!
renia - dzięki i mam nadzieję, że twoje wyniki szybko się odnajdą i będą wzorcowe, poza ty super, że wszystko na wizycie w normie, ekstra, że córcia już wie jak leżeć, dla mnie to zawsze kamień z serca, hehehe.
Marzycielka - to życzę udanych zakupów i dłłłuuuuugiej drzemeczki!
agawar - mam nadzieję, że się jeszcze rozkręcisz, ja też tak mam, że mi się nie chce nic, ale jak się zmuszę to mi dzień inaczej leci i w konsekwencji jestem zadowolona.
juz chyba cały kontener śmieci wyrzuciliśmy

:-(
nigdy tego osobiscie nie widziałam, ale słyszałam, że w Lublinie jest tak samo