reklama

Grudniowe mamusie 2008

No właśnie faceci są do bani, hehehe.

Bliźniaki - czeronej róży to ja nie uświadczę, hehehe, ale mam nadzieję, że chociaż będzie błagał o litość, hihihi.

Trzymajcie się cieplusio i do juterka!

reklama
Misiówka życzę spokojnej nocki a Miśce kolorowych snów i spokojnego oddechu...;-) a Twojemu mężczyźnie grożę paluszkiem....i życzę żeby jutro było lepiej...:-)

Całej reszcie dobrej nocki.....buziaki:-)

Misówka to miałaś przezycia. Ci faceci to czasami jakby z kosmosu byli.
Zdrówka dla córci no i spokojnej nocy. A jutro tak jak napisałaś nie wychodź z łóżka i czekaj aż Ci obiad przyniesie "łobuz jeden".....
Miłego wieczorku Kobietki.

Ja też już spadam do łózia kobitki:) Na koniec zjadłam 2 kawałki pizzy od męża (trzeciego mi nie dał bo powiedział że się przecież odchudzam:) ) i spokojna i najedzona mogę iść spać:)

Misiówka powiedz mężowi, że jak tak się będzie zachowywał to dostanie ode mnie w łepetynkę! Ucałuj Miśkę na dobranoc i nic się nie przejmuj jutro musi być lepiej!:)

no to ja tez tu kukłam i ide spać !!

a ja sobie szukałam po necie pościeli dla dziewczyn i jutro Liwia wybierze dla siebie i siostry :-D
dzis przyszła i odsłania mi brzuchol i cos tam szepta i szepta a ja sie pytam co Ty tam tak szeptasz temu dzidzisiowi a ona " tajemnica " :-D w ogóle cały czas jak komuś opowiada albo do nas cos mówi o dziecku to mówi ten "nasz dzidziuś" :-D

Misiówka matko nakopać do dupska to mało :-D trzymaj sie !!!

Misiówka bardzo mi przykro, ci faceci to dziwne typy czasem:wściekła/y:.

Wizyta u doktorka super, wszystko jest dobrze - moje łożysko jest już w normie, mała jest w pozycji wyjściowej, tylko moje wyniki badań glukozy gdzieś wyparowały:no:, muszę dzwonić do laboratorium i mam nadzieję że ich nie zgubili :angry: bo powtarzać mi się nie uśmiecha:no:.

Witam z rana:-)

My tak wcześnie dzisiaj bo jedziemy na Targ mięsa dla zwierząt na Żeraniu aby kupić mięsko naszym milusińskim;-)
Pogoda taka sobie ale da się przeżyć. Dzisiaj troszkę z mężem mieszkanko mamy sprzątnąć a potem to chyba się połóżę bo spać mi się chce.:sorry2:

Życzę Wam Miłego Dzionka.

reklama
Witam wszystkich :-)
U mnie pogoda nawet całkiem całkiem...tzn. przynajmniej dla mnie...
Ja tez dziś mam małego lenia ale czas zabrać sieęza obiadek więc lecę piec kurczaczka dla mojego Z....który jest....odpukać....ostatnio "do rany przyłóż"...:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry