reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienka ja muszę przyznać, że czasem zdarza mi się spać na plecach, dużo zależy od tego jak maluch jest ułożony i jak mi w danej chwili jest wygodnie;-)

Marzycielko w pełni popieram twoja postawę. Wczoraj na onecie fajny artykuł na ten temat. M.in. dotyczący psiej agresji i pseudohodowli...

Agacia powodzenia w remoncie:-D Mam nadzieję, że szybko się uporacie.

reklama
Hej.\
Znalazlam chwilke na napisanie czegoś.
Wczoraj od rana meksyk,przywiezli komode, jechalismy po wozek, pozniej skladanie komody i ukladanie ciuszkow do poznej nocy. Przeciazylam sie wczoraj obowiazkami bo tak mnie krzyz bolal ze nie moglam sie ruszac:-(

Dzisiaj od rana zakupy, sprzatanko i zrobilam dwie salatki (jedna mezus zrobił), jedna warzywna a druga moja ulubiona z kurczaczkiem, ananasem i kukurydza :tak:

Ide ponadrabiac co napisalyscie :-p

Dzięki za miłę słowa ale jak dla mnie to taka postawa jest całkowicie normalna bo przecież zwierzęta też czują i trzeba je szanować;-)

A my już po sprzątaniu mieszkanka i zjedzeniu pysznego rosołku mniammmm.
Teraz odopczywamy...

Cyprysiowa nie przeciążaj się tak bo potem plecki będą bardzo bolećććć:no:

Polecam kalkulatorki:

Kalkulatory

Można tam też orientacyjną wagę dzidzi zobaczyć.
Moja powinna mieć ok 1800 gram i to raczej się zgadza bo lekarz mówi , że duża dziewucha jest:-)

Ewelw ja polecam internetowa szkołe ale bezpłatną, wspominała wcześniej o niej dagulla:tak:RADZIMY DOBRZE RODZIMY - INTERNETOWA SZKOŁA RODZENIA Strona główna

Morbital zdrówka życzymy!!!!!:tak:

edee jak już posiądziesz częśc wiedzy Sawki podziel się z nami:-D
Dziękuję Madzienka za odp. Znamy stronkę, tylko jeszcze chcielibyśmy zasięgnąć jakiejś dodatkowej porady...
Dziewczyny!! Ja to się stresuję najbardziej tym "oddychaniem" i dlatego chcę do szkoły rodzenia... Możecie mi pomóc? (to mój pierwszy poród) Nie mam szkoły rodzenia w swoim mieście... (Najbardziej denerwuję się tym, jak, kiedy oddychać w jakim tempie ...) Pomóżcie............................ please.........

Ja z Cyprianem nie chodzilam do szkoly rodzenia, mysle ze to nie jest niezbedne. Jakos sobie poradzilam. Na porodówce polozna pokazala mi jak mam oddychac i takie tam. Oddychanie szlo mi super do czasu az mnie nie wziely mordercze skórcze bo wtedy to juz mialam w d... oddychanie i inne pierdoly.:zawstydzona/y:

reklama
Ja z Cyprianem nie chodzilam do szkoly rodzenia, mysle ze to nie jest niezbedne. Jakos sobie poradzilam. Na porodówce polozna pokazala mi jak mam oddychac i takie tam. Oddychanie szlo mi super do czasu az mnie nie wziely mordercze skórcze bo wtedy to juz mialam w d... oddychanie i inne pierdoly.:zawstydzona/y:

Dokładnie , my też uczymy się odddychać ale jest tyle faz oddychania, że założę się jak przyjdzie co do czego to będę to oddychanie miała w d....e:-)

Zrobiłam kilka fotek mojego brzuszka . Zaraz wstawię do galeryjki;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry