• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienka ja muszę przyznać, że czasem zdarza mi się spać na plecach, dużo zależy od tego jak maluch jest ułożony i jak mi w danej chwili jest wygodnie;-)

Marzycielko w pełni popieram twoja postawę. Wczoraj na onecie fajny artykuł na ten temat. M.in. dotyczący psiej agresji i pseudohodowli...

Agacia powodzenia w remoncie:-D Mam nadzieję, że szybko się uporacie.

reklama
Hej.\
Znalazlam chwilke na napisanie czegoś.
Wczoraj od rana meksyk,przywiezli komode, jechalismy po wozek, pozniej skladanie komody i ukladanie ciuszkow do poznej nocy. Przeciazylam sie wczoraj obowiazkami bo tak mnie krzyz bolal ze nie moglam sie ruszac:-(

Dzisiaj od rana zakupy, sprzatanko i zrobilam dwie salatki (jedna mezus zrobił), jedna warzywna a druga moja ulubiona z kurczaczkiem, ananasem i kukurydza :tak:

Ide ponadrabiac co napisalyscie :-p

Dzięki za miłę słowa ale jak dla mnie to taka postawa jest całkowicie normalna bo przecież zwierzęta też czują i trzeba je szanować;-)

A my już po sprzątaniu mieszkanka i zjedzeniu pysznego rosołku mniammmm.
Teraz odopczywamy...

Cyprysiowa nie przeciążaj się tak bo potem plecki będą bardzo bolećććć:no:

Polecam kalkulatorki:

Kalkulatory

Można tam też orientacyjną wagę dzidzi zobaczyć.
Moja powinna mieć ok 1800 gram i to raczej się zgadza bo lekarz mówi , że duża dziewucha jest:-)

Ewelw ja polecam internetowa szkołe ale bezpłatną, wspominała wcześniej o niej dagulla:tak:RADZIMY DOBRZE RODZIMY - INTERNETOWA SZKOŁA RODZENIA Strona główna

Morbital zdrówka życzymy!!!!!:tak:

edee jak już posiądziesz częśc wiedzy Sawki podziel się z nami:-D
Dziękuję Madzienka za odp. Znamy stronkę, tylko jeszcze chcielibyśmy zasięgnąć jakiejś dodatkowej porady...
Dziewczyny!! Ja to się stresuję najbardziej tym "oddychaniem" i dlatego chcę do szkoły rodzenia... Możecie mi pomóc? (to mój pierwszy poród) Nie mam szkoły rodzenia w swoim mieście... (Najbardziej denerwuję się tym, jak, kiedy oddychać w jakim tempie ...) Pomóżcie............................ please.........

Ja z Cyprianem nie chodzilam do szkoly rodzenia, mysle ze to nie jest niezbedne. Jakos sobie poradzilam. Na porodówce polozna pokazala mi jak mam oddychac i takie tam. Oddychanie szlo mi super do czasu az mnie nie wziely mordercze skórcze bo wtedy to juz mialam w d... oddychanie i inne pierdoly.:zawstydzona/y:

reklama
Ja z Cyprianem nie chodzilam do szkoly rodzenia, mysle ze to nie jest niezbedne. Jakos sobie poradzilam. Na porodówce polozna pokazala mi jak mam oddychac i takie tam. Oddychanie szlo mi super do czasu az mnie nie wziely mordercze skórcze bo wtedy to juz mialam w d... oddychanie i inne pierdoly.:zawstydzona/y:

Dokładnie , my też uczymy się odddychać ale jest tyle faz oddychania, że założę się jak przyjdzie co do czego to będę to oddychanie miała w d....e:-)

Zrobiłam kilka fotek mojego brzuszka . Zaraz wstawię do galeryjki;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry