U
użytkownik 128317
Gość
patrze właśnie na mój suwaczek i pokazuje że do narodzin naszej Niuńki zostało tylko 69 dni... boże jak ten czas szybko leci...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
. A z tym seksikiem to było dobre, no mały sobie zasnął bo go pobujaliście. A ja tez gdzies czytałam, że dla maleństwa to sa takie fajne wibracje :-).Dziewczyny, muszę wam napisać jaki mój mąż jest "fartuch"... ostatnio startował w trzech konkursach przez internet, z czego w pierwszysm wygrał taki super gadżet do gitary elektrycznej, który zastępuje wszystkie istniejące na rynku wzmacniacze, nawet te, których się już nie produkuje i jest wielkości dłoni (jego wzmacniacz jest wielkości szafki nocnej) i teraz tylko z niego korzysta, w drugim nie wygrał, ale było bardzo dużo startujących i tylko jedna super nagroda, a dziś roztrzygnęli trzeci konkurs i wygrał gitarę elektryczną Fendera! Co prawda ma lepszą, ale i tak tamta jest fajniutka. No nie mogę jaki farciarz z niego....
, musze się zorientować co i jak. Hmmm dałaś mi teraz do myslenia ...
, nie pomyslałam nawet o tym. Nie chce zeby mały miał inne nazwisko, tym bardziej ze my w przyszłym roku w paxdzierniku sie pobieramy, no to jak ja nazwisko męża a mój syn inne
, łeeee zakręcone to.