Anka34
mamuśka
Anka34 gdzie rodziłaś poprzednio?
Szpital św. Rodziny na Jarochowskiego, kiedyś nazywali go na Engla.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anka34 gdzie rodziłaś poprzednio?
Tzn moj lekarz mowi "nie robimy bo robilismy dopiero tylko zobaczymy szybko serduszko" klade sie i ogladamy sobie dzidzi buzke itd tylko bez pomiarów, tak rekreacyjnie. Osttanio wlasnie tak mialam, usg 4d , zdjecia, zadowolona wyszlam, bez pomiarów a zaplacilam 100zł tylko .Ja chodze do lekarza narazie co miesiac aczkolwiek po 35 tyg juz co 2 tyg. Teraz ide w 33 wiec pewnie kolejna bede miala 2-3 tyg pozniej. Za wizytke place 100 zł, z usg ktore mam praktycznie zawsze 150zl. (ze zdjeciami i plyta dvd) Przez cala ciaze tylko 2 razy mialam wizyte bez usg ale w sumie usg i tak mialam robioneTzn moj lekarz mowi "nie robimy bo robilismy dopiero tylko zobaczymy szybko serduszko" klade sie i ogladamy sobie dzidzi buzke itd tylko bez pomiarów, tak rekreacyjnie. Osttanio wlasnie tak mialam, usg 4d , zdjecia, zadowolona wyszlam, bez pomiarów a zaplacilam 100zł tylko .
bliźniaki pochwal ode mnie męża.:-)
A ja zaraz znowu kłade się do łóżka bo męczą mnie skurcze.
Dzisiaj przeczytałam , że takie przepowiadające pojawiaja się ok 3-4 tyg. przed porodem.Czyżby Mała wczesniej chciała wyjść?
Nie no ale tak serio jak się jeszcze bardziej nasilą to pojadę do szpitala.
Wzięłam już 3 Nospy i trochę mi pomogły ale i tak muszę leżeć bo cały czas mam taki twardy brzuch.![]()
...
Nie jest mi jescze az tak ciezko zebym musiala rodzić. No i boje sie porodu bo wiem co mnie czeka 

Ja chodze do lekarza narazie co miesiac aczkolwiek po 35 tyg juz co 2 tyg. Teraz ide w 33 wiec pewnie kolejna bede miala 2-3 tyg pozniej. Za wizytke place 100 zł, z usg ktore mam praktycznie zawsze 150zl. (ze zdjeciami i plyta dvd) Przez cala ciaze tylko 2 razy mialam wizyte bez usg ale w sumie usg i tak mialam robioneTzn moj lekarz mowi "nie robimy bo robilismy dopiero tylko zobaczymy szybko serduszko" klade sie i ogladamy sobie dzidzi buzke itd tylko bez pomiarów, tak rekreacyjnie. Osttanio wlasnie tak mialam, usg 4d , zdjecia, zadowolona wyszlam, bez pomiarów a zaplacilam 100zł tylko .
jestem przerażona bo nienawidzę igieł 
a muszę się sama kłuć 

pochwal męża 

Ja tez do dziś myję małego w tym nivea dokładnie to się nazywa żel do myscia ciała i włosów. Co do Oilatum to jest super. Mój mały maił strasznie suchą skórę jak się urodził normalnie schodziła płatami i pielęgniarka wykąpała go własnie w oilatum no i prawie wszystko zniknęło. Lekarka potem kazała mi go jeszcze smarowac mleczkiem nawilżającym nivea.bliźniaki - ale ty dobrze zorganizowana jesteś! A mężuś super niespodziankę zrobił. Ja myłam od początku Jasia w płynie Nivea i do teraz go używamy (taki z szamponem w jednym).