Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cyprysiowa to dowiesz sie jutro jak dzidzia jest ulorzona daj znac, a co ty bedziesz golila?

a z zachowaniem córci współczuję tak samo jak Cyprysiowej synuś chyba rzeczywiście przeczuwają, ze niedługo juz nie będą na pierwszym planie, powodzonka życzę i cierpliwości dziewczyny - choc w naszym stanie z tym cięzko

musze zapytac gienia dlaczego mnie zaniedbuje
kurcze niektórzy normalnie sobie jaja robią
dzidzia jest juz za duża i moim zdaniem lepiej bylo wczesniej sie na to zdecydowac, ale wybór należy do Ciebie;-)golic bede to co mam owlosione i co lekarz bedzie mial w zasiegu wzroku![]()

ale się uśmiałam, fajnie to opisałaś

ja dzisiaj pozałatwiałam sobie troszeczke spraw i padam....;-)
Coś mnie tchnelo i zaczelam myślec o swietach. Jaki fantastyczne prezent bedziemy miec!!!! Az lezka sie kreci w oku:-)
Macie pomysly na potrawy wigilijne dla karmiących?

Tez slyszalam, ze liscie malin pomagają, ale czy rzeczywiscie to nie wiem. Ile zaplaciłas za te liscie malin???
a ja mam dziś straszna chandrę... mój brak humoru spowodowany jest tym że... dziś wypada trzecia rocznica mojego ślubu.. a mojego M nie ma...:--
-(

a nie pracodawca
czyli 33 dni później niż faktycznie poszłam na zwolnienie...
otóż...:-)
i jakies 2-3 tyg. przed terminem na podpaskę położyć gazik, który uprzednio namoczymy we wcześniej zaparzonej kawie- może być zimna bądz letnia,(bo temp. i tak się dostosuje do naszego ciałka
) aha siedzimy na tej podpasce jakieś 15 min, i wyrzucamy
( można trzymac taką zaparzoną kawę 2-3 dni w lodówce i jej używać, a potem zaparzyć nową dawkę

) - i najważniejszy szczegół 
musi byc to mocna rura
taka z 2-3 łyżek, poprostu siekiera
, wtedy działa najlepiej, podobno ta kofeina działa cuda;-) wg. mojej położnej:-), ja chyba pójde na łatwizne i będę się kofeinować inaczej

, bo na wszelkie masaże dolne, jestem za leniwa, a poza tym słyszałam, że one nie zawsze są skuteczne, a my po nich mam szparki, że wiadro by włożył
-serio, bo ponoć zaczynamy od jednego palca a kończy się na np. czterech
, jakoś mi to dziwnie brzmi, no ale tak słyszałam ...