Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć, co tu taka cisza?
Pyciolku co u lekarza?
Pyciolku co u lekarza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

na przyszły tydzien mam dwa zapisy, i na za dwa tygodnie jeden. Tatuatorka jest w trakcie projektowania wkur**** syreny :-) tak sobie klient zażyczył, ale on będzie robił 3 tatuaże, tylko to się przeciągnie w czasie bo teraz jest maraton warszawski a potem koleś jedzie na nurkowanie za granice, i dopiero po powrocie. Ale coś tam się rusza, dziś jeszcze będzie jedna tatuatorka nowa na rozmowę. Coś tam się dzieje, zaraz będzie stronka www, pozycjonowana w googlach. Powolutku :-)
I tez pytam "czy my sie kiedys zobaczymy?"

Niestety z budowa zwykle tak jest, ze wszystko przeciaga sie w czasie. Pamietam jak u nas bylo 3 lata temu, tez mielismy plan przeprowadzic sie do konca roku, tym bardziej ze Zuzia akurat sie urodzila, a mieszkalismy katem u rodzicow. Planu nie udalo sie zrealizowac, ale juz w polowie lutego mieszkalismy na swoim. Jeszcze chwila i Ty bedziesz nam pisala o przeprowadzce;-)
Nie wiem czy ciśnienie czy co.

Dobrze, że już nam logopeda odpadł, bo Janosik w wakacje zaczął zdecydowanie lepiej, wyraźniej mówić.