reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Misiówka,ale trafiłaś na okropnego babsztyla:szok:.Ja na Twoim miejscu poszłabym do innego lekarza-to nieprawda,że dla ciężarnych nie ma leków-nawet ten Bioparox to przecież antybiotyk.To sinienie ręki tez nie jest normalne moim zdaniem,ja tez mam problemy z krążeniem i dłonie i stopy zawsze zimne,ale się nigdy nie zdarzyło,żebym miała paznokcie sine:shocked2:.Poza tym po stanie paznokci i ich kolorze można szybciej stwierdzic jakieś nieprawidłowości w organiźmie-dlatego do szpitala na zabiegi nie wolno miec pomalowanych.

reklama
edee - super, że wszystko w porządku z synusiem. No i gratuluję przystojniaka ;)

Misiówka - no przegięcie z takim traktowaniem pacjentek!!! Aż się zdenerwowałam, jak to przeczytałam.

agawar ja chyba czytać nie umiem. Dostałaś maleńkie ubranka po mężu? Tzn. takie po nim jak był niemowlakiem:szok::szok::szok:??
Myślałam, że to ja chomikuję:-D
Pokaż nam te ciuszki pewnie są boskie...

Pokaze wam, pewnie, ale jak będe już po remoncie i jak zacznę przenosić ciuszki młodego. W sumie te ciuszki po mężowym wygladają ok, normalne spiochy tylko, ze z frotki;-)

reklama
Upsss...wiecie tak teraz doszłam do wniosku, że już nie będę kupowała ciuszków w rozmiarze 56-zaufam doświadczonym MAMOM:-) Zresztą zawsze można dokupić na bieżącą, ale myślałam że sobie oszczędzę prania częstego:eek:

A ostatnio przeczytałam, że podobno Jenifer Lopez wszystkie ciuszki dla swoich dzieci ma na jeden raz, bo później wyrzuca.hehe:rofl2:

Do góry