trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeMaz kazal mi zadzwonic juz do gina zadzwonilam i ide do niego na 15.20 te skurcze sa silniejsze niz zawsze mialam jakos mnie bierze na wymioty mam nadzieje ze to tylko zestresowanie przed urodzeniem wczesnym teraz jest tydzien w ktorym urodzilam Cyprianka dziewczyny panicznie sie boje az plakac mi sie chce a do tego wszystkiego cos mala slabo sie rusza no niewiem moze tylko sobie cos wmawiam zobaczymy.

Cyprysiowa to dobrze że Cypriankowi lepiej, miejmy nadzieję, że juz tak zostanie
Marzycielko duzo wypoczywaj i uważaj na siebie, nie denerwuj się za bardzo bo Nikoli przecież nigdzie nie jest tak dobrze jak w brzuszku;-)
A u mnie dzis lepszy humor chociaż Misiek w pracy i zobacze go dopiero o 20:00, ale jakoś da sie znieść. Wczoraj wieczorem zjadłam kremówke i to chyba poprawiło mi nastrój poza tym z Miskiem sie pogodziliśmy i mieliśmy całkiem udany wieczór pogadalismy co nas męczy i teraz liczę że będzie tylko dobrze:-)
Ja do lekarza idę dopiero 22 października, ale teraz mam jakieś dziwne uczucie że mam zdrętwiałą skórę pod na i zaraz pod rzebrami na prawym boku i zaczynam sie tym martwić nie wiecie co to może być