Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i od rana sie opycham slodyczami nawet sniadania konkretnego niezdazylam zjesc a juz na slodkie mnie naszlo
z malymi przerwami na siusiu a to dlatego ze moj maz ostatnio chodzi spac ok 21-22 i mi wtedy juz sie tez niechce ogladac tv i wstaje dopiero o 9 rano
Biedne malenstwo mam nadzieje ze juz lepiej sie czuje, a Cyprianek jest juz czysty sam wola sisu?witam sie z wieczorka. znowu naprodukowalyscie tyle ze sie nie wyrabiam z czytaniem.
Byłam dzis na malych zakupach. Kupilam pajacyk sliczny, dla Cypriana rajstopki i dla Adriana chrzesniaczki pizamke... po 17 poszlicmy na spacer, na plac zabaw, piekna pogoda, Cypi super sie bawil na placu zabaw i rysował z chlopcem kreda po chodniku, po 18 wracalismy do domu, maly zaczal marudzic, poplakiwać... myslalam ze juz spiacy jest. W domu dostal mega dreszczy, nie moglam go przebrac w pizamke bo az mu broda latala, caly czas placz. Okazalo sie ze ma ponad 38 stopni goraczki. Jestem w szoku w jakim tempie go wzielo. Opatulilam go w koc i kołdre, dlugo pouspokajalam, dalam ibum i w koncu zasna...plakal caly czas, nawet przez sen :-( Moj biedny robaczek...

az niechciał mi sie zwlec z łózka
ale coz do pracy narazie trzeba chodzić

No to całe szczęscie że te skurcze się uspokoiły. To wypoczywaj teraz jak najwięcej, coby mała jeszcze chociaż te 4 tygodnie w brzuszku popływała. A kiedy masz wizyte u Twojego gina?
Biedne malenstwo mam nadzieje ze juz lepiej sie czuje, a Cyprianek jest juz czysty sam wola sisu?
A ja za wczesnie sie wam pochwalilam ze czuje sie super cala noc mialam skurcze nie moglam spac zaczne liczyc ile mam tych skurczy jesli bede miec w ciagu dnia wiecej niz 10 to dzwonie do mojego gina.
tak jak w dzień . Bałam się na prawy bok położyć , żeby nic dziecku nie zrobić no i na siłę tylko na lewej stronie spałam co chwile się budząc i denerwując.
Marzycielko odpoczywaj kochana, bo to jeszcze za wczesnie zeby Oliwka przyszła na swiat

Poszłam do apteki - okazało się, że nie mają syropu, tzn. mają ale... przeterminowany!!! no więc na jutro mają go sprowadzić, już mam dosyć tych anglików naprawdę - ostatnie dni mi dopiekły!