Witam Wszystkie mamki po południowo:-)
Dziewczynki macie czasem takie uczucie przy ruchach dzidzi jakby się trzęsło? Bo mi się ostatnio takie cosik zdarza....

Ja mam identycznie

Co do nowego wątku o porodzie to jestem jak najbardziej ZA
Spóznione, ale również szczere życzenia urodzinowe dla BLIZNIAKÓW- sto lat, spełnienia wszelkich marzeń i ogrom zdrówka, dla Ciebie i maleństwa

Ja w końcu dziś złożyłam wszystkie potrzebne papierzyska do nieszczęsnego ZUS u , i co się okazało

, że zrobiłam to za pózno niż miało to być złożone, wiec Pani w okienku poinformowała mnie, że teraz będe ok. 2 m-cy czekać na kasiurę

:-(, zmartwiło mnie to strasznie jak sobie teraz poradzimy finansowo:-(, nie pozostaje nam nic innego jak się u kogoś zapożyczyc, i oddac jak przyjdzie decyzja i zwrot pieniążków, ehhhh, co zrobić... Polak mądry po szkodzie...
Ja ostatnio zauważyłam, że Alan często (a raczej ostatnio ciągle) ma główkę zaraz przy moim pępku po lewej stronie brzuszka,( mam tam zdecydowanie podwyższony brzuch) bo jest taki twardy i mało ruchliwy z tej strony, z kolei widze, że rozpycha się nóżkami z prawej strony ile mu tylko na to miejsce pozwala

I mam pytanko do Was;-) otóż ostatnio zauważyłam, że zaczęło mnie jakoś dziwnie bolec pod żebrami, szczególnie tymi pierwszymi z dołu

, czy Wy też tak macie??, czuję się tak jak bym miała je poobijane, albo stłuczone

(szczególnie lewa strona)