reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Polecam również do płukania płyn lenor biały dla dzieci....pięknie pachnie...:-)

YOKA ja uwielbiam ten płyn, uzywam go na codzień bo tak pięknie pachnie:-D

Ja już po pierwszej turze prania...pachnie niemowlakiem w domu:-D
Na razie wstrzymam się z dalszym praniem, bo nie wiem co mam robić z tym płynem, zobacze jak będa wyglądały ubranka po wyschnięciu:confused2:
Wprawdzie kupiłam proszek Yelp Soft z jakimś środkiem zmiękczającym może da radę bez płynu...:rofl2:

reklama
Witam mamusie!

Mi się dziś śniło, ze tresowałam jakiegoś psa :baffled: chyba za dużo się naoglądałam "mam talent" :-)

Mi w nocy jak się przekręcam to tak kości miednicy strzelają, ze momentami boje się, że już się nie podniosę. A muszę się przekręcać bo drętwieje mi całe ciało.

Wczoraj mój Mąż miał dzień kury domowej (czasami go tak napada) i poprał wszystkie firanki i zasłonki. Poodkurzał mieszkanie. Poprasował wszystko co było w domku do prasowania i teraz tylko jeszcze zostały mu te nieszczęsne zasłonki. :-D
Po raz kolejny biegał z miarką po sypialni i sprawdzał czy wszystko się pomieści i w jakiej konfiguracji.
Wogóle miał taki dzień "organizacyjny". Poprosił o moją magiczną listę co trzeba kupić i planował co gdzie i kiedy. :-)

Agawar, a ty skąd?;-)

Anoli wiem, że nie tylko ja mam głupie sny:-D. Na szczęście tylko ten mnie jakoś "dobił"

Myszqa super, że takiego masz zorganizowanego chłopa.

W kwestii miednicy to moja teściowa mi opowiadała, że w pierwszej ciąży trzeszczały jej kości np jak chodziła. I ludzie się na ulicy oglądali:-D.

Myszqa - ale ci dobrze, mój maz nie miewa takich dni niestety...

Wlasnie polozylam moja smoczyce... zaraz sama tez legne, bo jakos nie mam energii...

A ja wczoraj pokłóciłam sie z mężem , żę zamiast mi pomóc wyjść z psami i posprzątać bo wczoraj rano rodzice przyjechali to wyłączył budzik i spał.
Były też moje wylane łzy a potem wieczorem??? ha ha sam z siebie umył brodzik i półki do lodówki :-D:-D:-D
A potem sexik był ha ha ha

Marzycielka z tym seksikiem to zazdroszczę...ja nie mam ochoty choćby nie wiem co....to jest straszne....ale mój misiek jakoś żyje jeszcze.... nadrobię po urodzeniu małej:p

Tak w ogóle to witam mamuski kochane i jak widać ja jeszcze w domku....dzwoniłam rano i nie było miejsc....ale szczerze Wam powiem,ze już chyba wolałabym tam być i wiedzieć,ze jakby co to mam obok siebie specjalistów.....a czuje sie taka senna i przemeczona,ze szok...moze to ta zamulająca pogoda...

reklama
Marzycielka z tym seksikiem to zazdroszczę...ja nie mam ochoty choćby nie wiem co....to jest straszne....ale mój misiek jakoś żyje jeszcze.... nadrobię po urodzeniu małej:p

Tak w ogóle to witam mamuski kochane i jak widać ja jeszcze w domku....dzwoniłam rano i nie było miejsc....ale szczerze Wam powiem,ze już chyba wolałabym tam być i wiedzieć,ze jakby co to mam obok siebie specjalistów.....a czuje sie taka senna i przemeczona,ze szok...moze to ta zamulająca pogoda...

A my wczoraj się śmialiśmy , że w 9 miesiącu ciąży tez się da:-D:-D

To co dzisiaj już nie pojedziesz do tego szpitala??

Do góry