justyna
Fanka BB :)
witam wieczorowo !!!
ja zaniemogłam na kanapie i teraz siedze i czytam co tam u Was !!!
moja miednica chyba w rozsypce juz bo nie umiem chodzic za długo, leżec za długo, stać, siedzieć normalnie porażka !!!!
a myślałam ze Marzycielka juz tuli Oli a tu cisza !!! ale juz blisko !!! trzymam kciuki zeby wyniki było ok !!!
witaj !!!! i super ze sie zdecydowałaś dołączyć !!!!
ja Liwii butelki, smoczki, nawet obcinaczki do paznokci
wrzuciłam do wrzątku i w garnku chwile pogotowałam !!!!
a ja po sklepie dzis stwierdizłąm ze w ogóle juz nie bede jeżdziłą po sklepach bo mam dosc ! dzis pare kroków i szłam jakby mi ktos do dupy dokopał !!!
ostatnio jak byłam na zapisie to pytałam położną co jak wody sie sączą ze boje sie ze nie skapuje sie zaraz a ona sie śmieje i mówi ze kapne sie bo jak sie sączą to sączą ciagle i tak jakbym cały czas zesikana chodziła
bede czuć, w sumie to chyba racja jak sie sączą to ciągle a nie raz tak a raz nie
! Nie wiem przy Liwii zaraz wiedziałam ze to wody a teraz okarze sie !!!
kochana nie myśl zaraz ze cos nie tak !!! moja tez mniejsza wychodzi z usg prawie o 2tyg i lekarka w szpitalu powiedziała a potem mój gin potwierdził ze to jest dopuszczalny bląd usg te 2tyg i ze jest ok !!!
Misiówka to Ci niezły charakterek w brzuszku sie czai
fajnie ze wszystko ok !!!!
no nic to ja juz chyba udam sie do łózia !!!!
ja zaniemogłam na kanapie i teraz siedze i czytam co tam u Was !!!
moja miednica chyba w rozsypce juz bo nie umiem chodzic za długo, leżec za długo, stać, siedzieć normalnie porażka !!!!
a myślałam ze Marzycielka juz tuli Oli a tu cisza !!! ale juz blisko !!! trzymam kciuki zeby wyniki było ok !!!
Dzień dobry;-) chciałabym nieśmiało dołączyć do Waszego grona grudniowych mamuś gdyż sama niedługo zostanę mamusiąprzyznam sie bez bicia że podczytuję was prawie od samiuśkiego początku ale jakoś tak nigdy nie bylo okazji ku temu żeby samej tutaj coś naskrobać
ale postanowiłam skończyć z tym biernym śledzeniem waszych losów i się grzecznie ujawniam;-)a jeśli chodzi o mnie to mieszkam sobie w łodzi wraz z moim mezusiem kochanym, a termin mam na 31 grudnia
będziemy miec wystrzalowego sylwestra
lub wg. usg 24 grudzien
zatem jeśli chodzi o date to trafiliśmy nie ma co
prawie od samego poczatku jestem na zwolnieniu gdyż ciąża moja jest od poczatku zagrożona najpierw poronieniem teraz przedwczesnym porodem:-( zatem od samego poczatku jestem na roznych tabletkach ktore maja mi pomoc dotrwac do terminu
pozdrawiam wszystkie brzuchatki;-)
witaj !!!! i super ze sie zdecydowałaś dołączyć !!!!
Kochane to ja strzelę pytanie z innej beczki: otóż czy w jakiś sposób parzyć trzeba smoczki przed pierwszym użyciem-bo zamierzam zabrać do szpitala jeden i nie wiem czy przed tym mam go wyparzyć...hmmmmmm......![]()
ja Liwii butelki, smoczki, nawet obcinaczki do paznokci
wrzuciłam do wrzątku i w garnku chwile pogotowałam !!!!Dziś doszłam do wniosku, że mam w nosie i ni bede jeździła do sklepu z dziewczynkami, bo mi taki sajgon i borute robia...zwłaszcza 2,5roczna Mania, widzi, że matka nie w formie to rozrabia na całego, pół sklepu dziś zwaliła z półek...w ogóle sobie odpuszczam to całe wicie gniazda...najzwyczajniej nie mam juz siły, nawet prania z pralni przynieść:-(...w poprzednich ciążach to twardzielka byłam...
no ale ja juz Pania po 30tce jestem ;-)
a ja po sklepie dzis stwierdizłąm ze w ogóle juz nie bede jeżdziłą po sklepach bo mam dosc ! dzis pare kroków i szłam jakby mi ktos do dupy dokopał !!!
. Tylko ja trochę się boję tych wodnistych upławów, gdyż może to są sączące sie wody:-(A wkładki zmieniam co 3 godziny prawie![]()
ostatnio jak byłam na zapisie to pytałam położną co jak wody sie sączą ze boje sie ze nie skapuje sie zaraz a ona sie śmieje i mówi ze kapne sie bo jak sie sączą to sączą ciagle i tak jakbym cały czas zesikana chodziła
bede czuć, w sumie to chyba racja jak sie sączą to ciągle a nie raz tak a raz nie
! Nie wiem przy Liwii zaraz wiedziałam ze to wody a teraz okarze sie !!! Dziewczyny jestem załamana właśnie wróciłam z wizyty.Miałam dzisiaj USG.Przez kilka ostatnich dni malutka kręciła się mniej niż zwykle i położna wyznaczyła mi dodatkowe badanie USG.Poprzednie miałam w 21 tygodniu ciąży. No i okazało się że dzidzia jest troszkę za mała na ten tydzień ciąży (1861g). Przepływy pępowinowe dobre ilość wód też ok ,ale waga jakieś 2 tygodnie do tyłu.
Za tydzień mam wyznaczone kolejne USG znów będą sprawdzać przepływy a za dwa tygodnie kolejne z kontrolowaniem wagi. Jeśli mała nie przybierze to będą rozpatrywać wczesniejsze rozwiązanie. Strasznie sie boję:-(
kochana nie myśl zaraz ze cos nie tak !!! moja tez mniejsza wychodzi z usg prawie o 2tyg i lekarka w szpitalu powiedziała a potem mój gin potwierdził ze to jest dopuszczalny bląd usg te 2tyg i ze jest ok !!!
Misiówka to Ci niezły charakterek w brzuszku sie czai
fajnie ze wszystko ok !!!! czesc dziewczyny;-)niewiem czy mnie jeszcze pamietacie:-(chcialam sie pochwalic, ze nasz Julius juz jest:-)wody mi odeszly 10.11 i o 12.19 w poludnie, przez cc urodzil sie malymoje slonce mialo 3500gram i 54cm. zycze wam wszystkim szybkich rozwiazan i jak najmniej bolesnych
pozdrawiam;-)
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no nic to ja juz chyba udam sie do łózia !!!!
przyznam sie bez bicia że podczytuję was prawie od samiuśkiego początku ale jakoś tak nigdy nie bylo okazji ku temu żeby samej tutaj coś naskrobać
pozdrawiam;-)