reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienka pewnie jak wrócisz to znowu ciężko będzie nadgonić....znam to skądś...ja po wizycie to zanim coś napisze to tez 100stron do nadrobienia będę miala....:rofl2:

Dziewczyny bo prawdziwa i aktywna babyboomowiczka powinna zabierac ze soba wszedzie komputer:-D:-D:-D do lekarza do sklepu itp:-D:-D a juz o porodowce nie wspomne:-D:-D:-D w przerwie miedzy skorczami sledzimy babyboom:-D:-D:-Dpomiedzy karmieniem i przewijaniem tak samo:-D:-D:-D:-D trzeba byz nabierzaco:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
oo matko kochane....tak sie rozpisałyście że szok...a ja jakos nie mam weny zeby nadrabiać....ale mąż po 17jedzie na szkolenie które konczy sie o 22 to bedę miała duuużo czasu żeby doczytac was ;]

Dziewczyny bo prawdziwa i aktywna babyboomowiczka powinna zabierac ze soba wszedzie komputer:-D:-D:-D do lekarza do sklepu itp:-D:-D a juz o porodowce nie wspomne:-D:-D:-D w przerwie miedzy skorczami sledzimy babyboom:-D:-D:-Dpomiedzy karmieniem i przewijaniem tak samo:-D:-D:-D:-D trzeba byz nabierzaco:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D dobre :-D:-D

żartowałaś z tym,:confused: no nie :confused: :-D:-D:-D:-D:-D

No a ja juz z wynikami i .......jest DOBRZE..... to znaczy płytki spadły,ale przez ostatnie 4 tyg tylko 3 tysiace, gdzie wczesniej w 1,5 tygodnia spadały mi o 20 tysiecy....jestem zadowolona jak nic....:}}}}}} Zobaczymy jesce co mi dziisaj ginekolozka powie na wizycie....co z moja szyjka i malutka.....zaraz nadrabiam co mi umknęło....

Sluchajcie to tak szybko ja puszczają???To ile tak faktycznie trzymaja w szpitalu????

Kana super, że wyniki są lepsze :-) Będzie dobrze :-) A co do wypisu ze szpitala to dokładnie nie pamiętam, ale u nas było jakoś tak, że dziecko musi mieć ukończone dwie albo trzy doby (99% że dwie doby, ale może to też zależeń od zapotrzebowania na wolne łóżka :-D), a więc najbardziej "opłaca" się rodzić nad ranem, przed samym obchodem :-D

Witajcie. Jestem nowa na tym forum. Moje malenstwo powinno sie urodzic 4 grudnia i naprawde niewidze kiedy go moge przytulic. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie
:-)

Witaj Camomilla :-)

Semiko - kurde, a ja tej głowy nie obwiązywałam Misi, cholera, jeszcze jej się łebek rozpadnie... teraz to mi stracha napędziłaś!!

Haha, aż tak Cię przestraszyć nie chciałam :-D:-D:-D Ale wiesz co? Hubertowi też się głowa nie rozpadła,a ma już 3,5 roku więc może nie będzie tak źle :-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie.....może któraś mnie jeszcze pamięta.....
Wpadam na chwilkę i juz Wam nie przeszkadzam.....
Chciałabym pogratulować....Wszystkim "rozpakowanym"i tulącym swe Pociechy w ramionach ..zyczyć wszystkiego najlepszego.......A oczekującym szybkiego i sprawnego rozwiązania......

Wybaczcie ale jakoś tak cały czas Was podczytuję i cieszę się,ze dotrwałyście.......

Pozdrawiam Was Wszystke....

Agnieszko witaj :-) Miło, że do nas zaglądasz :-) Oj przydadzą się Twoje życzenia :-)

Kochana, nawet o tym nie pomyślałam :-D:-D:-D, a przecież to taki prosty sposób, by nie mieć tyle stron do nadrabiania :-D:-D:-D

Hej, strasznie się ciesze, bo nie mam białka w moczu i kwas moczowy we krwi w normie co oznacza, ze nie mam zatrucia ciążowego!!!!!

Witam nową mamuśkę.

Edee obawiam się, ze to nie był żart :rofl2::-D:-D:-D

aha, no to ładnie :baffled:
ok. to jak tak, to ja poproszę wszystkie grudniowe koleżanki, o laptopa na gwiazdkę ;-):-D:-D:-D:-D, bo jak mam niby wszędzie chodzić z całym kompem :confused:, ani żadnych szelek nie mam do niego, ani nosidełka :-D:-D:-D , a tu jeszcze przecież dzidzię będzie trzeba nosić :tak::-D:-D:-D

A w przeciwnym razie będą Wam grozić zaległości w czytaniu Was, z mojej strony :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Edee trzeba napisac zbiorczy list do Swietego Mikolaja moze sie zlituje nad nami babyboomowiczkami i an mikolaja sprezentuje kazdej po laptopie:-)

reklama
Do góry