reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Sluchajcie a co do tego,ze rodza sie nam n forum prawie same dziewczynki....to słyszałam,ze podobno dziewczynki z regóły rodzą sie szybciej przed czasem,a chlopcy sa bardziej terminowi.....

reklama
Patrysia trzeba było udawać poród. Wredna baba! Ja bym pewnie ja gołymi rękoma rozszarpała...

Zapominajka mój też:-D
To Kankiya ma problemy:tak:
Przepraszam:zawstydzona/y:

Sluchajcie a co do tego,ze rodza sie nam n forum prawie same dziewczynki....to słyszałam,ze podobno dziewczynki z regóły rodzą sie szybciej przed czasem,a chlopcy sa bardziej terminowi.....

Ja z kolei słyszałam odwrotnie:-D. Ale wydaje mi się, że to nie ma reguły.

A mi właśnie przestało zależeć na świętach w domu:-(. Jak ma być taka sieczka jak dzisiaj, to wolę w szpitalu. Przynajmniej będę miała spokój.

Jestem ciekawa co mi gin dziś powie...
Idę się położyć, może mi się humor poprawi

A mi właśnie przestało zależeć na świętach w domu:-(. Jak ma być taka sieczka jak dzisiaj, to wolę w szpitalu. Przynajmniej będę miała spokój.

Jestem ciekawa co mi gin dziś powie...
Idę się położyć, może mi się humor poprawi
Zapominajka głowka do góry kochana......UŚMIECH od ucha do ucha dla kolezanek z forum...ale raz!!!!!!!!!!!!!!

Dzien Dobry :tak: My nadal w dwupacku :-) chociaz od rana brzuch mnie boli ale to chyba nie od ciazy bo boli na gorze i po bokach ,.... hmmmm Pogoda chociaz dopisuje i sloneczko swieci ale i tak nie mam ochoty nigdzie wyjsc....:-( jutro jeszcze musze jechac do dziekanatu ehhh jak mi sie nie chce grrrrrrrrr:eek:

reklama
no baaaaaaaaa..... ja od poniedziałku zaczynam intensywny seksik, i sprzatanie na święta...:p hahaha po takiej abstynencji to po pierwszym podejściu będę na porodówce:p hahaha nie wiem czy jesce pamietam jak sie to robi :-D

Skarbie ja mam tez to w planach ale dopiero za tydzień....:-D w czwartek mam wizytę u mojej ginki i po niej bierzemy się do roboty....:laugh2:

Ja to juz pogubiłam się:eek: w którym tygodniu my juz jesteśmy????

Do góry