reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Bozeszty moj kochany,jakie tu puchole,nie ma co nadrabiac:-D
I my spadochron,dobranoc mamusinki nasze kochane:-)!!

reklama
Kochane upał mnie wykańcza
do tego miałam od poniedziałku niespodziewana wizyte bo w mym ciasnym mieszkanku gosciłam wujka ktory sopoza Krakowa i fura mu sie zepsuła, wujek fajny ale i tak urwanie głowy było na szczescie juz pojechał
Tomek daje w kosc, znalazłam mu nawet wyjazd nad morze sprawdzony, ale to organiauja ksieza i codziennie msza. wiec młody nie chce jechac :no:
Pati nie szaleje straszliwie, ale tez marudna, dzis po południu szczególnie mysle ze ten upał najbardziej ja denerwuje.
Jutro rano idziemy na EEG dopoiero teraz termin mamy po tej akcji z połowy maja
kiedy sie tak strasznie płacem zanosiła ze azs do neurologa poszłam.

Buziaki dla wszystkich solenizantów !!!

Dobranoc

Mopku, powodzenia na eeg, napewno będzie wszystko ok.

Widzę że dziewczyny pouciekały spać, więc ja też sie już żegnam, miłych snów kochane.
Ja znów sie nie wyśpię, bo będę oglądać drugą część filmu o MM, wciągnął mnie

hey

Chciałyśmy Was pozdrowić i ucałować .
Oliwka rośnie i zmienia się z dnia na dzień. Gaduła i mały terrorysta :-D

Cierpimy z upałów ponieważ u Nas na 10 piętrze naprawde jest jak w duchówce:sorry2: Wiatrak chodzi non-stop a i tak jest makabra.

Chciałam też przekazać , że dzisiaj odebrałam bardzo dobre wyniki cytologii i jestem pod tym wzglęgem zdrowa jak ryba.
Problemem jednak będzie tarczyca ale więcej bedę wiedzieć po badaniach.

Całuski:-)
Bardzo sie ciesze, ze cytologia Ok, niepotrzebnie sie tyle martwilas,a z tarczyca tez napewno nie bedzie zle, trzymam kciuki !!:tak:

jeju ulgaaaaaaaaaa deszcz pada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
Aaale Ci zazdroszcze
Dziewczyny mam gorąca prośbę:-)Pomóżcie w ułażeniu jakiejś rymowanki zachwalający jakis owoc prooszę:hmm:

Sama próbowałam od rana coś ułozyc i nic mi sie nie udaje :dry:
A po co Wam to?:confused: jakis konkursik czy cos?
Pyszny banan - oto ja
chyba każdy już mnie zna :-D
każdy chłopczyk i dziewczynka
Niemiec, Polak oraz Chinka :-D
Jestem długi i żółciutki
zjedz mnie - dobre będą skutki :tak:
witaminki w sobie mam
Tobie także kilka także dam :tak::tak:
Będziesz duży i zdrowiutki
oraz zawsze wesolutki

To tak na szybko wymyśliłam, wiem że niezbyt ambitnie :zawstydzona/y:
Wooow masz talent, ja bym w zyciu tak na poczekaniu nie wymyslila, zeby sie rymowalo i w dodatku mialo sens:-D:-D

Kochane upał mnie wykańcza
do tego miałam od poniedziałku niespodziewana wizyte bo w mym ciasnym mieszkanku gosciłam wujka ktory sopoza Krakowa i fura mu sie zepsuła, wujek fajny ale i tak urwanie głowy było na szczescie juz pojechał
Tomek daje w kosc, znalazłam mu nawet wyjazd nad morze sprawdzony, ale to organiauja ksieza i codziennie msza. wiec młody nie chce jechac :no:
Pati nie szaleje straszliwie, ale tez marudna, dzis po południu szczególnie mysle ze ten upał najbardziej ja denerwuje.
Jutro rano idziemy na EEG dopoiero teraz termin mamy po tej akcji z połowy maja
kiedy sie tak strasznie płacem zanosiła ze azs do neurologa poszłam.

Buziaki dla wszystkich solenizantów !!!

Dobranoc
Trzymay kciuki, zeb wszsyto bylo ok :))
A my dzis zjechalismy caly Londyn od jednej koleznaki do drugiej, a pozniej zwieczneiem dnia byly znow zakupki:tak::tak:Tym razem kupilam staremu na udobruchanie jakies spodenki, ale za male hehehe Malutki zmeczony, kurcze wydaje mi sie sie odwadnia, taki marniutki wyglada i sasiadka jak go zobaczyla tez tak powiedziala a za nic w siecie nie wypije ani lyka wody, herbatki ani soku nic!! Martwie sie...:-:)-:)-(

Dzień dobry......:-)

Moja kruszynka po wczorajszych wrażeniach padła po 20..i juz jest na nóżkach.... Słoneczko powoli juz wychodzi zza mgły, tak więc zapowiada sie kolejny upalny dzionek i posiedzenie na dwórku :) Jak dla mnie super :-D:tak::tak::tak:

Ale Myszqa ma wakacje w Krynicy mam nadzieje,ze tam też tak cieplutko..i tyle słoneczka jak tak to trafiła nieziemsko..:tak::-)

A poza tym nawet nie ma co nadrabiac.....

Pozostało mi tylko złozyc życzenia:

Wszystkiego kolorowego, słodkiego, dziecinnego dla naszych 7-miesieczniaków przystojniaków : Olusia, Alanka i Mateuszka.....rośnijce zdrowo mamusiom swoim i dajcie im czasem popalic, zeby wiedziały ,ze Was mają:*:*:*:*1000-ce buziaczków;*

Wszystkiego kolorowego, słodkiego, dziecinnego dla naszych 7-miesieczniaków przystojniaków : Olusia, Alanka i Mateuszka.....rośnijce zdrowo mamusiom swoim i dajcie im czasem popalic, zeby wiedziały ,ze Was mają:*:*:*:*1000-ce buziaczków;*
100 latek kochani i dużo zdrówka :tak::tak::tak::tak:

mamuśki
ale miałam sen, wiec tak, śniło mi się ze my wszystkie pojechaliśmy do blizniaczka, bo ona nas zaprosiła na 30urodziny swojego męża:-D:-D:-D:-D
byłyśmy bez dzieciaczków:szok::szok::szok:jedzenia było tyle, ze blizniaczek kazdej spakowala jeszcze cos do domu ;-);-);-)a ubrane bylysmy tylko w strojach kapielowych:szok::szok::szok::-D:-D:-D, a dalej juz nic nie pamietam:-):-):-)

reklama
Witajcie;
u mnie już jest upał i gdyby nie te głupie muszki byłabym przeszczęśliwa:-D.
Zakupy prawie w całości mi się wczoraj udały.
Dzisiaj zamierzam gruntownie posprzątać mieszkanko, bo aż mi wstyd:no: taki bałagan.
Co prawda nie wiem, czy dam radę, bo już jestem mokra a tylko w klawiaturę stukam;-), ale próbować zamierzam:-D

Do góry