reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Madzienka, LANDRYNKA POŻYCZCIE TROSZKU SŁONECZKA :-:)-:)-:)-( u nas bezlitosnie ponuro .....

Malutka spi, mis w pracy na "ochydnie nieznoszona przeze mnie" druga zmiane.... miałby nocki i byłoby tak fajnie,a tu lipa wycofali na jakis czas i dupa zimna :( bede cały dzien sama jak paluszek:(

Kajaczku butki rewelacja.....

Leckam na aalegro zobaczyc za jakimis dresikami dla niuni,bo z takich fajnych siwych z H&M ju wyrasta.....:sorry2:

Ja od dzisiaj mam w "planach" cwiczyc z malutka....ona tak uwliebia jak mam ja na rekach i właczam muze i wtedy taki aerobic.....smieje sie jak szalona....wiec mama musi to wkocnu wykorzystac....:tak::tak::tak:

Siemka popołudniowo:tak:
Ja już byłam na awaryjnych zakupkach bo okazało się że nagle skończyły się pieluszki. I miałam już gości.
Wpadłam, nadrobiłam i lecę na spacerek bo mi Natalka niedługo dom rozniesie. Normalnie ostatnio tak śmiga po podłodze że aż dudni:-D

A no i się pochwalę że własnie przyniósł listonosz paczkę z ciuszkami dla małej. Sa cudne. Marcin to chyba się wścieknie jak zobaczy bo przecież miałam nic nie kupowac;-):-D

Cześć Dziewczynki :-)
Prawie tydzień czasu do Was nie zaglądałam, ale w sumie wczoraj skończyliśmy imprezować. Ponieważ mieliśmy wesele nietypowo, bo w środku tygodnia to były poprawiny poprawin poprawin porawin :-D

Dziękuje Wam kochane za życzonka, jesteście niezastąpione:*

Wszystko się udało, nie było żadnej wpadki, pogoda dopisała, nawet za bardzo, bo upał był niesamowity (ale z dwojga złego wolę upał niż deszcz):tak:Miałam kilka momentów kryzysowych w trakcie wesela, bo sukienka była tak niewygodna, że byłam pewna, że nie wytrzymam do końca, ale jakoś dałam radę :tak: Zdjątka oczywiście wkleję jak tylko jakieś dostanę;-)
A teraz zabieram się do nadrabiania zaległości, bo Filip śpi już ponad 2 godziny i mam nadzieję, ze jeszcze chwilkę pośpi, żebym mogła Was w końcu poczytać.

Ostatnia edycja:
Ahh żebym nie zapomniała:

Najlepsze życzenia dla naszych 3 cudownych, uroczych księżniczek, które kończą dziś 7 miesięcy: Victorii, Zuzi i Maji!!!!!!!

Dziękuje za życzenia (oczywiście w imieniu Mai) ja również dołączam się do pozostałych życzeń...

WSZYSTKIEGO DOBREGO VICTORIO I ZUZIU!!!!

reklama
Do góry