reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no może będę sobie zawsze zamawiać sałatki w twoim barze :-D:-D:-D:-D:-D
no widzisz i to jest myśli:-)

I dla mnie prosze porcyjkę sałatki zostawic, od poniedziałku biorę tydzień urlopu, to wpadnę;-)
nie ma sprawy:tak:w zamian przywieziesz jakieś ciasto i juz imprezka:tak:

Hej Lachy;-)
Widzę produkcja na całego zaraz będe nadrabiac,bo się pogubiłam no i Bianka lllllllkk;sBbbbbbbbb pomaga mi pisac,więc jest super hahah:-D:-D
kurcze ja tak sama bez Waszego pozwolenia i akceptacji zmieniłam avatarka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Kanusia ,Tygrysku wybaczcie teraz zajarzyłam zasady:-D jak macie dla mnie lepsze propozycje to czekam:tak:

No nie wiem czy dziewczyny Ci wybaczą:-Dale ja Cię będę bronic bo chociaż jedna z polskiej bajki tak jak ja:tak:

Koka Ty to jednak swiatowa jestes....:-D:-D
a no pewnie:tak:;-):-D

reklama
hihihihihi no ale naprawde Ty masz dar do nauki jezykow;-);-)jakis jeszcze znasz procz ojczystego,polskiego i angielskiego?
znam jeszcze rosyjski,
podstawy niemieckiego chociaż kiedyś miałam same piątki z niemieckiego,a le nie używam tego języka wiec się zapomina, no i uczyłam się łaciny, tylko ze to raczej martwy język
i teraz zaczynam nauke wloskiego, kupilam sobie mnostwo ksiazek i sama sie ucze, uwielbiam sie uczyc:-p:-p

znam jeszcze rosyjski,
podstawy niemieckiego chociaż kiedyś miałam same piątki z niemieckiego,a le nie używam tego języka wiec się zapomina, no i uczyłam się łaciny, tylko ze to raczej martwy język
i teraz zaczynam nauke wloskiego, kupilam sobie mnostwo ksiazek i sama sie ucze, uwielbiam sie uczyc:-p:-p

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja nie mam czasu na codzienny makijaz a Ty ogarniasz to wszytsko i jeszcze nauka.....taka od siebie-dodam;-)no i korepetycje...cora...
a powiedz mi ta Twoja coreczka to chyba aniolek skoro mamusia ma czas na to wszytsko??

ja też ciem nowy avatarek tylko nie wiem czy mogę ?????kanusia,tygrysku co wy na to no i kurcze koziołka matołka nie umiem znaleźć hi hi hi

a makijaż i fryz to ja dziennie rano robie żeby dzieci mi się nie wystraszyły bo potem jąkać się będą jak czarownice zobaczą

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja nie mam czasu na codzienny makijaz a Ty ogarniasz to wszytsko i jeszcze nauka.....taka od siebie-dodam;-)no i korepetycje...cora...
a powiedz mi ta Twoja coreczka to chyba aniolek skoro mamusia ma czas na to wszytsko??

O to samo miałam zapytac :baffled:
no to prawdziwy aniołeczek, nie mam co narzekać, plącze i złości się jak jest głodna lub mokra, jak widzę ze ona jest śpiąca to kładę ja do łóżeczka, daje smoka i ona sama zasypia, oby tak zawsze było
jak mam korki, a mam codziennie po 2 godziny to spokojnie sobie siedzi na macie i bawi sie lub spi

no to prawdziwy aniołeczek, nie mam co narzekać, plącze i złości się jak jest głodna lub mokra, jak widzę ze ona jest śpiąca to kładę ja do łóżeczka, daje smoka i ona sama zasypia, oby tak zawsze było
jak mam korki, a mam codziennie po 2 godziny to spokojnie sobie siedzi na macie i bawi sie lub spi

szokkkkkkkkkkken szok:szok::szok::szok::szok:
teraz to juz wiem dlaczego taka odpindowana chodzisz i podlogi w makijazu nie myjesz:-D:-D

reklama
Jezuuuu jak ty masz dobrze .... a na rączki nie chce ?

Do góry