k.a.j.a
mammmmamam
No to Ty masz rewelacje a nie tylko dobrze....
Moja dzisiaj caly dzien na rekach...
Dobrze ze juz wszystkie mozliwe czynnosci opanowalam jedna reka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to Ty masz rewelacje a nie tylko dobrze....

piszecie i piszecie a ja nie nadążam przeczytac, jak chcę cos odpisac to wy juz dawno inny temat poruszacie

Jdyne co mogępowiedzieć, to: WSPÓŁCZUJĘ. U nas wirus już się kończy naszczęście.Cześć dzewczynki.
Lewo udało mi się nadrobić-miałam coś koło 30-40 stron
Także wybaczciem zę tylko o sobie, ale czytałam Was w tempie ekspresowym.
Co do avatarków-POMOCY, bo mi nic do głowy nie przychodzi....
A ja mam w domu prawie szpital. G chory na ostre zapalenie gardła. Bierze końską dawkę antybiotyków, ale do pracy chodziBo bez niego ti by się chyba zawaliło... No i niestety Maly załapał cos od niego. Dziś wstaliśmy dopiro koło 10 i zaczął brzydko kaszleć, więc ja za telefon i do poradni. Okazało się, ze pani doktor przyjmuje do 11, a ja dzwoniłam o 10:46 będą jeszcze w piżamie, zresztą Młody też. Jeszcze nigdy nie miałam takiego tempa w szykowaniu się do wyjścia, ale zdążyłam-w poradni byłam o 10:55. Olek ma zaczerwienione gardło i wydzielinę z zatok spływającą po gardle. Całe szcęście, ze nie ma gorączki, bo chyba bym zwariowała sama w domu.
Do tego wszystkiego wkurzyłam się strasznie na mojego niemęża, bo już od kilku dni choruje, a do lekarza to go prawie szantażem zmusiłamCały czas twierdził, ze jest zdrowy i nawet się Małym zajmował cały dzień, chociaż prosiłam go, żeby się do niego nie zbliżał. No i wczoraj okazało się, że to jakiś wirus i lekarz zabronił mu zbliżac się do dziecka
![]()
Zwariowaly,co nieTo prawda Karolinka to Aniolek, widzialam ja moze z godzinke ale jestesmy zachwyceni malutkim szkrabkiem!!!!
Wy nie macie litoscipiszecie i piszecie a ja nie nadążam przeczytac, jak chcę cos odpisac to wy juz dawno inny temat poruszacie
U nas wlasnie przeszla ulewa, na szczescie zdążyłyśmy wrócic ze spacerku!!!
Jula dzisiaj coś marudzi...chyba musi odbić sobie za wczoraj:-):-):-):-)
A teraz świeci słoneczko!!!!

....nie no ja jedna rękę ma dla bb, a druga to sprzątania i gotowania i makijarzowania:-):-):-)No to Ty masz rewelacje a nie tylko dobrze....
Moja dzisiaj caly dzien na rekach...
Dobrze ze juz wszystkie mozliwe czynnosci opanowalam jedna reka![]()
dziewczyny wrocila od pediatry i sluchajcie spytalam sie o te globulki na zabkowanie a ona ze mi je da bo wlasnie dostali od firmyi dostalismy te chamomilla-dagomed zadarmo
filipkowi juz zaaploikowalam i ciekawe jak zareaguje
![]()

Ja też potwierdzam że Karolinka to malutki aniołeczekTo prawda Karolinka to Aniolek, widzialam ja moze z godzinke ale jestesmy zachwyceni malutkim szkrabkiem!!!!
a jej uśmiech to normalnie wszystkich powalai jaTygrysku ja to chyba przeniose się do Łodzi, ty co nie pojdziesz to albo paczuszka albo lekarstwo za darmo...nie kosztuje majatku ale zawsze
U nas chyba troszeczke te granulki pomogły...powodzenia

bo jeszcze zadnej paczuszki ie dostalam:-