Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A moja Maryska dzisiaj sama siebie przechodzi
Ja mysle juz prawie ze ona mi na zlosc robi tym darciem
Jak jest tak jak ona chce,cico,zadowolona,usmiechnieta...Jak ja na sek odloze na mate,do lezaczka czy na lozko,koniec,wrzask jakby ja ze skory obdzierali![]()

Kurde znalazłam ładnego Koziołka Matołka i Nawet kangurzycę i mi się zdjęcia wgrac w załącznik nie chcą bo za wolno mi to wszystko chodzi![]()

Moja też tak czsem próbuje ale ja ją przechytrzam i daję jakąś baardzo zajmującą zabawkę np niedziałający już telefon albo jakąś zabawkę Tuśki i jest spokójA moja Maryska dzisiaj sama siebie przechodzi
Ja mysle juz prawie ze ona mi na zlosc robi tym darciem
Jak jest tak jak ona chce,cico,zadowolona,usmiechnieta...Jak ja na sek odloze na mate,do lezaczka czy na lozko,koniec,wrzask jakby ja ze skory obdzierali![]()

Koka,u mnie tez dzialalo do tej pory....ale dzis nie ma nic takiego co byloby ja w stanie zainteresowac,nawet nie spojrzy dobrze,a juz jest wrzask.....Moja też tak czsem próbuje ale ja ją przechytrzam i daję jakąś baardzo zajmującą zabawkę np niedziałający już telefon albo jakąś zabawkę Tuśki i jest spokój![]()