tygrysek82
Fanka BB :)
Dzięki dziewczynki, ze chociaż Wy mi odpowiedziałyścieJuż zmieniłam :-)
alez prosze bardzo zawsze do uslug

popaw sie natychmiast!!!A mi jakos umknelo pytanie..

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki dziewczynki, ze chociaż Wy mi odpowiedziałyścieJuż zmieniłam :-)

popaw sie natychmiast!!!A mi jakos umknelo pytanie..

jestem spowrotem, musiałam dać dziecku zjeść, teraz zasypia sobie w łóżeczkuojjjj jak sie milo na serduchu zrobilo![]()
Mi tez sie bardzo podoba
Ale bylo cos jeszcze do wyboru...?![]()

Fifi zasnal sam w lozeczku uffffffffffffffffff napije sie kawy w spokojnosci przynajmniej

dziewczyny ja poprostu nie jestem przyzwyczajona do takiego marudzenia i wysiadam juz:-
ide podlukac te slodzenie!!!!!!!!!!!!!!!!pyciolku, widzę ze słodzisz mi na Nk, ale i tak twoje zdjęcie jest boskie i jestes na nim gorgeous!!!!!!!!!!!!!

jeju nastala cisza!!!!!!!!!!!!!!!!!! błogo mi!!!!!!!!!Fifi zasnal sam w lozeczku uffffffffffffffffff napije sie kawy w spokojnosci przynajmniej
dziewczyny ja poprostu nie jestem przyzwyczajona do takiego marudzenia i wysiadam juz:-
-
no:
![]()

ide podlukac te slodzenie!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

no rozumiem ciebie, bo jak moja miała katarek i ciągle marudziła to tez nie mogłam wytrzymaćjeju nastala cisza!!!!!!!!!!!!!!!!!! błogo mi!!!!!!!!!Fifi zasnal sam w lozeczku uffffffffffffffffff napije sie kawy w spokojnosci przynajmniej
-
no:
![]()