• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Koka,u mnie tez dzialalo do tej pory....ale dzis nie ma nic takiego co byloby ja w stanie zainteresowac,nawet nie spojrzy dobrze,a juz jest wrzask.....
Rozebralam ja do pieluchy i chyba pomoze na chwile...
Bo ja juz wysiadam z noszeniem jej w kolko:sorry2:
No i w takich momentach niewątpliwym plusem jest posiadanie starszego dziecka:tak::-D

Kaja nie martw się u mnie jest to samo. Dzisiaj uspiłam małego i spał aż 30 min. Zabawi się sam 5 min i potem macha rękami i nogami jak wróbelek Elemelek i jęczy :baffled:

jeju kobity nie mowcie mi o marudzeniu bo ffifi przechodzi dzis samego siebie:-(:-(:-(:-( teraz narazie lezy w lozeczku ale cos czuje ze za chwile bedzie ryk:-(:-(:-( a byl przeciez taki grzeczniutki:-(:-(:-(:-( ot co zeby robia z czlowieka:nerd::nerd::nerd:a ma juz takiego fajnie ostrego tego zabala hehhe

patrysiu super pomysl na avatarka:tak::tak::tak:

bomba

sowa super,idealna dla Pytiii:tak:

jeju kobity nie mowcie mi o marudzeniu bo ffifi przechodzi dzis samego siebie:-(:-(:-(:-( teraz narazie lezy w lozeczku ale cos czuje ze za chwile bedzie ryk:-(:-(:-( a byl przeciez taki grzeczniutki:-(:-(:-(:-( ot co zeby robia z czlowieka:nerd::nerd::nerd:a ma juz takiego fajnie ostrego tego zabala hehhe

patrysiu super pomysl na avatarka:tak::tak::tak:

Dzięki dziewczynki, ze chociaż Wy mi odpowiedziałyście :tak: Już zmieniłam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry