reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Koka,u mnie tez dzialalo do tej pory....ale dzis nie ma nic takiego co byloby ja w stanie zainteresowac,nawet nie spojrzy dobrze,a juz jest wrzask.....
Rozebralam ja do pieluchy i chyba pomoze na chwile...
Bo ja juz wysiadam z noszeniem jej w kolko:sorry2:
No i w takich momentach niewątpliwym plusem jest posiadanie starszego dziecka:tak::-D

Kaja nie martw się u mnie jest to samo. Dzisiaj uspiłam małego i spał aż 30 min. Zabawi się sam 5 min i potem macha rękami i nogami jak wróbelek Elemelek i jęczy :baffled:

jeju kobity nie mowcie mi o marudzeniu bo ffifi przechodzi dzis samego siebie:-(:-(:-(:-( teraz narazie lezy w lozeczku ale cos czuje ze za chwile bedzie ryk:-(:-(:-( a byl przeciez taki grzeczniutki:-(:-(:-(:-( ot co zeby robia z czlowieka:nerd::nerd::nerd:a ma juz takiego fajnie ostrego tego zabala hehhe

patrysiu super pomysl na avatarka:tak::tak::tak:

bomba

sowa super,idealna dla Pytiii:tak:

jeju kobity nie mowcie mi o marudzeniu bo ffifi przechodzi dzis samego siebie:-(:-(:-(:-( teraz narazie lezy w lozeczku ale cos czuje ze za chwile bedzie ryk:-(:-(:-( a byl przeciez taki grzeczniutki:-(:-(:-(:-( ot co zeby robia z czlowieka:nerd::nerd::nerd:a ma juz takiego fajnie ostrego tego zabala hehhe

patrysiu super pomysl na avatarka:tak::tak::tak:

Dzięki dziewczynki, ze chociaż Wy mi odpowiedziałyście :tak: Już zmieniłam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry