reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny ja juz zyje w takim stresie teraz ze az mnie mdli :-( jutro rano jedziemy w koncu na ta wizyte do hematologa. Boze zeby nie wymyslil jakiegos raka czy cos:zawstydzona/y: Tak sie ostatnio stresowalam chyba przed pierwszym usg (po poronieniu).
Wiec trzymajcie kciuki mocccno!!

A poza tym ostatni posilek jaki dzis jadlam to obiad o godz. 15 i juz nic nie chce dzis jesc (nwet narazie glodna nie jestem) ale pewnie zglodnieje takze wspierajcie mnie;-)

i ja rowniez trzymam kciuki razem z malym Alexem:tak:

reklama
Dziewczyny ja juz zyje w takim stresie teraz ze az mnie mdli :-( jutro rano jedziemy w koncu na ta wizyte do hematologa. Boze zeby nie wymyslil jakiegos raka czy cos:zawstydzona/y: Tak sie ostatnio stresowalam chyba przed pierwszym usg (po poronieniu).

A poza tym ostatni posilek jaki dzis jadlam to obiad o godz. 15 i juz nic nie chce dzis jesc (nwet narazie glodna nie jestem) ale pewnie zglodnieje takze wspierajcie mnie;-)

nie no raków to ty już nie wymyślaj, będzie dobrze Cyprysiu, musi być, a my trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno

a tak na marginesie, Cyprysiowa co to za Aniołek 10tc w twoim suwaczków???czyżby mnie coś ominęło?:confused::szok:
Miesiac przed zajsciem w ciaze z Ksawerym bylam w ciazy i niestety serduszko przestalo bić :-( Mialam rodzic 26.08.08 takze mialabym juz prawie roczniaka. Pozniej jak pewnie pamietaja dziewczyny ktore byly z nami od poczatku strasznie sie balam kazdego usg, lezalam 2 razy w szpitalu z powodu krwawien i ogolnie w strasznych nerwach wyczekiwalam tego mojego Lutka:tak:

cyprysiowa napewno bedzie wszystko oki bedziemy z Kacperkiem trzymac mocno kciuki :tak: i mam nadzieje ze uczcimy dobre wyniki wkoncu grilem:-D

Trzymam kciuki. Będzie dobrze.

A ja sobie moje martini zapodalam:-D
W ciazy juz nie jestesmy,trwala krotko..wiec mozna;-)..
A pogoda pod psem,mowie Wam,z 8 stopni,leje ze az ciemno,brrrrrrrrrrr...
Mam nadzieje,ze jak pojedziemy do Polski to przywita nas sloneczko:szok::-D

Miesiac przed zajsciem w ciaze z Ksawerym bylam w ciazy i niestety serduszko przestalo bić :-( Mialam rodzic 26.08.08 takze mialabym juz prawie roczniaka. Pozniej jak pewnie pamietaja dziewczyny ktore byly z nami od poczatku strasznie sie balam kazdego usg, lezalam 2 razy w szpitalu z powodu krwawien i ogolnie w strasznych nerwach wyczekiwalam tego mojego Lutka:tak:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:o jezu ale mi głupio, a ja sobie głupi żart zrobiłam, bo naprawdę myślałam, że jakaś nowina, strasznie przepraszam Cyprysiu, nie chciałam przywołać jakiś smutnych wspomnień, proszę nie gniewaj się na mnie, ja teraz spać nie będę mogła...
Kaja dowaliłaś mi tekstem-,,mistrzyni dyplomacji'', ale miałaś rację jak można być tak głupim:zawstydzona/y::zawstydzona/y:to tylko ja tak ku...walnąć potrafię:angry::angry::angry:, a ja pierw nie wiedziałam o co chodzi, jak to przeczytałam,

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:o jezu ale mi głupio, a ja sobie głupi żart zrobiłam, bo naprawdę myślałam, że jakaś nowina, strasznie przepraszam Cyprysiu, nie chciałam przywołać jakiś smutnych wspomnień, proszę nie gniewaj się na mnie, ja teraz spać nie będę mogła...
Kaja dowaliłaś mi tekstem-,,mistrzyni dyplomacji'', ale miałaś rację jak można być tak głupim:zawstydzona/y::zawstydzona/y:to tylko ja tak ku...walnąć potrafię:angry::angry::angry:, a ja pierw nie wiedziałam o co chodzi, jak to przeczytałam,
Beciaczeczku,kochana...ja tez tak chlapne czasem bez zastanowienia,a moglabym delikatniej:sorry2:...Nikt nie jest alfa i omega:rolleyes:..A ja jestem jedna z tych co ewidentnie nie sa:-D:-D.................I`m sorry:sorry2:

Do góry