pyciolek87
Mama Alexa:*
No niestety nie:-(
szkoda....no ale te kupki takie biegunkowe,rzadkie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No niestety nie:-(
szkoda....no ale te kupki takie biegunkowe,rzadkie?

Dobra,juz wszystko wiem...W kazdym razie biegunka tez moze byc skutkiem ubocznym zabkowania...

ale zostały jeszcze inne krzaczory, a ja dziś spałam do 11

szok, ja chyba ostatni raz tak przed porodem spałam, no taki mężowy mi dziś rarytas zaserwował
wpływa i to bardzo, ja już kiedyś pisałam tylko nie pamiętam na którym wątku ze ja mam zawsze podwyższona prolaktynę i to na maksa,chociaż jestem na lekach które ja hamują, jak tylko ona troszkę spadnie to i waga trochę spada (3 lata temu to schudlam 40kg w ciagu 6 mies,nie robiac nic, ale przed tym przytylam 30kilo bo prolaktyna sie podniosla)) jak cały czas wysoka to i waga nie rusza sie ( i wlasnie dziwilo mnie to ze pod czas karmienia piersia mozna schudnac, jak schudnac jesli pod czas karmienie prolaktyna wysoka)
endo mowila ze bede miala duze problemy z zajsciem w ciazy, bo przy normie 30-50, ja zawsze mialam 500, no i jak zobaczyla ze jestem w ciazy to miala takie oczy
i pyta ile staralismy sie, a ja mowie ze to taka wpadka malzenska, bo chcilalam jeszcze poczekac do obrony doktoratu
ale wiara czyni cuda, ja mocno wierzylam, bo uwielbiam dzieci![]()
to sprawi też że w końcu wyzdrowiejesz i twoja waga też będzie w końcu ok, czyli sprawa jasna wszystkiemu winien hormon, na pewno będzie dobrze, jak bierzesz leki zobaczysz, głowa do góry, mnie się wydaje, że to juz są malutkie kroczki do sukcesu
Ja dzis na sniadanie zjadlam 4 kanapki z serem, szynka,pomidorem i ogorkiem i do tego 2 kawalki ciasta czekoladowego z kawalkami czekolady i 1 kawalek sernika z budyniem(oblesny zarlok
)

oooooooo cyprysiowa w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Co do Cukiereczka to czy ona przypadkiem nie miala jechac do rzymu po paszport, ale tak bez poinformowania nas!!!!Szeryfie nalezy się Landryneczce nagana!!!!!
![]()

jezu kaja ja mialam na kielbase tak wczoraj wieczorem chcieceglodna jak cholera bylam a w lodowce swiatlo (bo ona juz gotowa do przeprowadzki) i mowie mojemu ze glodna a on ze mi pojdzie do sklepu tylko co chce a ja kielbase i ogorki malosolne i na kolacje sobie wszamalam kielbache z ketchupem i musztarda i ogorkiem malosolnym
a dzis mnie na slodkie nosi zaaz robie napad na cukiernie jak tylko moj maruda raczy wstac
![]()
tygrys w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

no awatarek zmieniony....i mamusia melduje ze makijaz odwalilam wloski ulozylam i jestem super cacy![]()
znam jeszcze rosyjski,
podstawy niemieckiego chociaż kiedyś miałam same piątki z niemieckiego,a le nie używam tego języka wiec się zapomina, no i uczyłam się łaciny, tylko ze to raczej martwy język
i teraz zaczynam nauke wloskiego, kupilam sobie mnostwo ksiazek i sama sie ucze, uwielbiam sie uczyc![]()
a makijaż i fryz to ja dziennie rano robie żeby dzieci mi się nie wystraszyły bo potem jąkać się będą jak czarownice zobaczą

A ja mam w domu prawie szpital. G chory na ostre zapalenie gardła. Bierze końską dawkę antybiotyków, ale do pracy chodziBo bez niego ti by się chyba zawaliło... No i niestety Maly załapał cos od niego. Dziś wstaliśmy dopiro koło 10 i zaczął brzydko kaszleć, więc ja za telefon i do poradni. Okazało się, ze pani doktor przyjmuje do 11, a ja dzwoniłam o 10:46 będą jeszcze w piżamie, zresztą Młody też. Jeszcze nigdy nie miałam takiego tempa w szykowaniu się do wyjścia, ale zdążyłam-w poradni byłam o 10:55. Olek ma zaczerwienione gardło i wydzielinę z zatok spływającą po gardle. Całe szcęście, ze nie ma gorączki, bo chyba bym zwariowała sama w domu.
Do tego wszystkiego wkurzyłam się strasznie na mojego niemęża, bo już od kilku dni choruje, a do lekarza to go prawie szantażem zmusiłamCały czas twierdził, ze jest zdrowy i nawet się Małym zajmował cały dzień, chociaż prosiłam go, żeby się do niego nie zbliżał. No i wczoraj okazało się, że to jakiś wirus i lekarz zabronił mu zbliżac się do dziecka
![]()

A mnie dzisiaj moje dziecię zadziwiło. Posadziłam ją sobie na podłodze w przedpokoju a sama poszłam do łazienki. Ona jak zwykle cyk na cztery i do przodu. Wkońcu jej się znudziło, myslę sobie acha zaraz będzie krzyk a ta spryciula cyk i usiadłaA jaka szczęśliwa była że jej się udało
Tak więc moje dziecię potrafi juz samo siadac
![]()
Usnela,matko i corko Marys usnela...Juz myslalam ze ten krzyk bedzie trwal wiecznie:-(Ale co za krzyk...Taki az z glebi gardlaI tak dwie i pol godz
....
I nie chce jesc,w ogole nie chce jesc,szaleje nie widok butelki...I szaleje jak ja odloze na sekunde...

później odwiedziliśmy teściową, jeszcze zakupy po drodze do domu, kąpanie Bartka, cycuś i mały już śpi, a ja muszę jakoś szybko Was ponadrabiać bo o 21 lecą Kryminalne Zagadki, które muszę obejrzeć 
Tak sie ostatnio stresowalam chyba przed pierwszym usg (po poronieniu).Dziewczyny ja juz zyje w takim stresie teraz ze az mnie mdli :-( jutro rano jedziemy w koncu na ta wizyte do hematologa. Boze zeby nie wymyslil jakiegos raka czy cosTak sie ostatnio stresowalam chyba przed pierwszym usg (po poronieniu).
Wiec trzymajcie kciuki mocccno!!
A poza tym ostatni posilek jaki dzis jadlam to obiad o godz. 15 i juz nic nie chce dzis jesc (nwet narazie glodna nie jestem) ale pewnie zglodnieje takze wspierajcie mnie;-)

!!!!