Dzien dobry kochane
produkcja juz na maksa, a ja dopiero co 40 min jak wstalam
i co kajaczku, spisz jeszcze??????????????
U mnie podobnie

Kiedys nie wyobrażałam sobie dnia bez makijażu a teraz maluję się tylko jak mam gości albo od święta. Depilację to staram się przeprowadzac chociaż raz na tydzień bo jak mi się nie che i już trochę zarosnę to sama na siebie patrzec nie mogę. A paznokci to uuuuuuu jak dawno nie malowałam. I to nie tylko u nóg ale i u rąk bo mi się nie chce

Kiedyś jak człowieka było trzydzieści kilo mniej i częściej wychodził do ludzi to jakoś tak się mobilizował a teraz to szkoda gadac.
no to ja już ciebie zmobilizuje

szybko makijaż robić i to juz
ja właśnie popijam kawę i zaczynam się brać za makijaż
wpływa i to bardzo, ja już kiedyś pisałam tylko nie pamiętam na którym wątku ze ja mam zawsze podwyższona prolaktynę i to na maksa,chociaż jestem na lekach które ja hamują, jak tylko ona troszkę spadnie to i waga trochę spada (3 lata temu to schudlam 40kg w ciagu 6 mies,nie robiac nic, ale przed tym przytylam 30kilo bo prolaktyna sie podniosla)) jak cały czas wysoka to i waga nie rusza sie ( i wlasnie dziwilo mnie to ze pod czas karmienia piersia mozna schudnac, jak schudnac jesli pod czas karmienie prolaktyna wysoka)
endo mowila ze bede miala duze problemy z zajsciem w ciazy, bo przy normie 30-50, ja zawsze mialam 500, no i jak zobaczyla ze jestem w ciazy to miala takie oczy

i pyta ile staralismy sie, a ja mowie ze to taka wpadka malzenska, bo chcilalam jeszcze poczekac do obrony doktoratu

ale wiara czyni cuda, ja mocno wierzylam, bo uwielbiam dzieci

Dzien dobry kochane.....:*:*:
Oj no to wczoraj poplotkowałyscie....ładnie ładnie....kurcze,ze wy sie potem wysypiacie....
.
no właśnie ze ja wczoraj tez byłam w szoku ze ja nie chce spać, to chyba przez ten zabieg za dużo stresu, bo zasnęłam dopiero 0 3.00

UWAGA!!!
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC DLA TYCH KTÓRZY NIE WIEDZĄ JAK RYJÓWKA WYGLĄDA

OTO RYJÓWKA AKSAMITNA
łooooooo matko

oj Kokusia, to my teraz konkurencja, hehe dla Cyprysiowej no król lew super, ale ten w lustrze, to poprostu zabójczy, no niech dziewczyny zdecydują, albo najlepiej Cyprysiowa, heh
a co to wy sie tak podlizujecie do tego naszego szeryfa????????????