Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szacun co nie?ooooooooooooooooooooooo jaki awatarek![]()

i neistety skierowanie do poradni preluksacyjnej bo asymetria fałdek na udzie jest duzaja jakos wczesniej nie pomyslałam, ze cos moze byc nie tak, szczególnie ze usg bioderek wyszło w ok, a teraz sie martwie:-(
Dzien dobry kochane.....:*:*:
Oj no to wczoraj poplotkowałyscie....ładnie ładnie....kurcze,ze wy sie potem wysypiacie....
Ja mialam nocke tragiczna Mari padła okolo 21:20 i o 2 pobudka na piciu, potem o 4 wyspana, na czwoarakach w łóżeczku lezała....zwariowałam....wypiła prawie 150ml herbatki i padła z wielkim dfochem,ze jak ja moge ją do ożeczka odkładac.....no i wstała na dobre o 6:20.....UMREEEE
iDE urwisowi dac cycucha,bo marudzi niemiłosiernie...ej to wczoraj miała miec gorszy dzien nie dzisiaj....![]()
normalnie ostatnio tak bylo w noc jak wrocilismy ze szpitala:-
od 5 buszowanie kimnal moze na 30 minut i znow marudzenie myslalam ze oszaleje
teraz na kolanach mi siedzi a ja ledwo na oczy patrze:-no wracaj , wracaj bo masz duzo do nadrobieniaWiecie ze my dopiero wstalysmy
Ide po sniadanie i wracam Was czytac![]()

no wiesz szeryf pyta, to muszę odpowiadaćNo i kto tu się podlizuje do szeryfa?![]()