reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej

U nas nocka ok :tak:. A dzisiaj pada ze swiata nie widac.
Muszę leciec posprzatac ten bajzel w domu bo wreszcie mam szafe :-).

i neistety skierowanie do poradni preluksacyjnej bo asymetria fałdek na udzie jest duza:nerd: ja jakos wczesniej nie pomyslałam, ze cos moze byc nie tak, szczególnie ze usg bioderek wyszło w ok, a teraz sie martwie:-(

hmmm Mopku powiedz cos wiecej gdyz ja zaczelam sie martwic:-:)-( my mamy tez nierowne faudki na bioderkach ale lekarz ortopeda kazal sie tym nie przejmowac gdyz mielismy robione 3 razy usg w roznych odstepach i jest ok a teraz mnie zmartwilas:-:)-:)-:)-:)-(

Dzien dobry kochane.....:*:*:

Oj no to wczoraj poplotkowałyscie....ładnie ładnie....kurcze,ze wy sie potem wysypiacie....

Ja mialam nocke tragiczna Mari padła okolo 21:20 i o 2 pobudka na piciu, potem o 4 wyspana, na czwoarakach w łóżeczku lezała....zwariowałam....wypiła prawie 150ml herbatki i padła z wielkim dfochem,ze jak ja moge ją do ożeczka odkładac.....:szok::szok::szok: no i wstała na dobre o 6:20.....UMREEEE

iDE urwisowi dac cycucha,bo marudzi niemiłosiernie...ej to wczoraj miała miec gorszy dzien nie dzisiaj....:zawstydzona/y:

kanus ja dzis sie lacze z toba w niewyspaniu:-:)-(moje dziecko rowno co 3 godziny w nocy urzadzalo pobudki!!!!!!!!!!:no:normalnie ostatnio tak bylo w noc jak wrocilismy ze szpitala:-:)-:)-( padam
budzil sie z placzem o 2 juz polozylam go do nas do lozka i usnal do 5:baffled: od 5 buszowanie kimnal moze na 30 minut i znow marudzenie myslalam ze oszaleje:confused: teraz na kolanach mi siedzi a ja ledwo na oczy patrze:-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry