wybitnie,dosyc,nawet...ale na chemii od rana,wg przykazan lekarza
jak twoj Marianek dzisiaj, grzeczny?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wybitnie,dosyc,nawet...ale na chemii od rana,wg przykazan lekarza
jak twoj Marianek dzisiaj, grzeczny?
no moj by mnie z domu wywalil z takim wozkiemWózek Buzz 3 Quinny (stel+spac+gond) kolekcja 2009 kurier gratis - 2920.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
moje marzenie dla drugiego bebe...
ale juz chyba musze zaczac zbierac jakies lewusy,bo amo mowi ze mnie pogielo i ze...oj,duzo mowi![]()
rewelacja, ale mój to chyba za sam pomysł kupna takiego wózka to by mnie wygnał z domuWózek Buzz 3 Quinny (stel+spac+gond) kolekcja 2009 kurier gratis - 2920.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
moje marzenie dla drugiego bebe...
ale juz chyba musze zaczac zbierac jakies lewusy,bo amo mowi ze mnie pogielo i ze...oj,duzo mowi![]()
oni sie tam znaja....no moj by mnie z domu wywalil z takim wozkiem![]()
no wiesz,cos w sobie musza miec,skoro tyle kosztuja![]()
Ja zawsze ryanem latalam ze steansted do krakowa, a teraz easyjetem z gatwick do krakowa. A czemu Ty latasz do Berlina przesiadasz sie tam???
bo ma dwa kroki do domu;-)![]()
Ja zawsze ryanem latalam ze steansted do krakowa, a teraz easyjetem z gatwick do krakowa. A czemu Ty latasz do Berlina przesiadasz sie tam???