reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzien dobry....nocka tragiczna....ja juz nie daje przy nim rady:-:)-:)no::no: mam dosyc:angry::angry:

dzień dobry :-)

Tygrysku, wszystkiego najlepszego z okazji imienin :tak::tak::tak::tak:

a mi się dzisiaj śniła Cyprysiowa, że brała udział w jakimś konkursie tanecznym i trenowała sobie w takiej bluzce z mnóstwem cekinów :cool2:

Ty tez masz TY tez.....100 lat 100 lat:tak::tak:

a dzisiaj po obiadku zostawiamy Bartka u moich rodziców i jedziemy do Sosnowca do Fashion House na zakupki :tak:

ale fajnie...moj z pracy wroci dopiero po 19.20...wrrrrr:angry::angry:

tak się dołączacie do tych życzeń moich dla Tygryska, dołączacie, a ja też mam imieninki, bo my tak samo na imię mamy. FOCH :dry::dry::dry:

ja wiedzialam....tylko reszta taka niewdzieczna:-D:-D

witam i ja
ostatnio nawet nei mam czasu wlaczyc kompa tyle zalatwiania, biegania i wogole niech juz to sie skonczy i bedziemy wreszcie w polandi:-D:-D:-D

witamy witamy....oby wszytsko szybko sie zalatwilo...i wracajcie do nas szybciorem:tak:

reklama
Witam ponownie,

Ale Ci dofinansuja do 80%, a nieraz i 100%, to nic, ze bierzecie minimum :tak:benefitow, ale wazne, ze bierzecie i napewno cos dofinansuja, musisz sie dowiedziec ile:tak:

Dzwoneczka napisz jak mozesz cos wiecej o tych Au pier gdzie sie o taka starac, tylko zeby byla stara gruba i brzydka bo mezowy na obiad do domku przychodzi:-D:-D:-DA tak serio to nie wiem czy to nie lepsze rozwiazanie, bo chociaz sama jedna sie zajmuje dzieckiem

dzięki Natalka, muszę iść koniecznie, bo jeśli jest taka możliwość to byłoby super, a jeśli chodzi o au pair to ja po pościa dzwoneczki sprawdziłam trochę, to jest jedna ze stronek Help for Families

no niby ok, bo możesz płacić min 60funtów, ale wtedy to jest max25godz, i ja bym się musiała bardzo starać, i mężowy z wolnym, itp, żeby wyszło jej 25godz nie więcej,a po drugie, to przemyślalam to wczoraj, i raczej nie uśmiecha mi się mieszkanie z jakąś smarkulą(bo to max do 27lat i na pewno bez zobowiązań skoro wyjeżdżają)przez 6m-cy,a to o mężowym to niby żart, ale moja droga, mam kumpelkę francuzkę, która opowiadała mi że była au pair i miała romans z Panem Domu:tak:także niby mężowi ufam, ale jak to się mówi, lepiej losu nie kusić:-D

Hm to może jak warszawianki mają się spotkac to byśmy coś pokombinowały tak żeby nasz Baciaczek mógł się też wtedy załapac?

tak tak tak:tak::tak::tak:ale super by było

Ja to juz sie ciesze ze jestem w pierwszej osiemnastce:-D:-D

:-D:-D:-Dbrawo Kajaczku!

tak się dołączacie do tych życzeń moich dla Tygryska, dołączacie, a ja też mam imieninki, bo my tak samo na imię mamy. FOCH :dry::dry::dry:

Wszystkiego najsłodszego i najpiękniejszego dla Tygryska i Olci!:-D:-D:-Dtylko nam się nie fo**** kochana:-D

witam i ja
ostatnio nawet nei mam czasu wlaczyc kompa tyle zalatwiania, biegania i wogole niech juz to sie skonczy i bedziemy wreszcie w polandi:-D:-D:-D

o witaj witaj, jak to mi dziewczyny wczoraj powiedziały, co masz zrobić dziś to zrób jutro:-Dhehe i posiedź z nami troszeczkę.

No tak jak Landrynę zapraszam, a ja niestety dziś wam nie będę towarzyszyć, o nie namówić się nie dam tym razem, bo porządków ciąg dalszy i nie tylko,
także muszę znaleźć jakiś sprytny sposób na mego dziecia, żeby się zajął czymś i był grzeczny przez moment, a jak dam radę na jakąś przerwę to może jakaś kawusia iwy moje drogie:tak:

kurcze a Wiktor mi ciągle wymiotuje, trochę się martwię, bo refluks juz dawno sobie poszedł w siną dal, dziś dałam taką zwykłą kaszkę ryżową i dodałam truskawek, a tamta z glutenem poszła w kąt

jestesmy znow:-D:-D
juz raz bylysmy,ale poszlysmy spowrotem spac:tak:
i znow wstalysmy:-D
wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych jubilatow,oraz solenizantek tajgera i ollci:-):-):-)
samych slodkich chwil i bezbolesnych zabkow:-D:-D:-D

a ja wlasnie przypalilam garnek:zawstydzona/y: i to od tesciowej:zawstydzona/y:
n cóż zdarza się, Ja dzięki takim przygodom sama zakupiłam sobie nowiutkie wypasione nieprzypalające sie garnki a takichdarowanych mam jeszcze ze dwa. Tez wkrótce je wykończę. Nie po złości, tylko taka kucharka ze mnie:-D
filipek ma 38,6:-:)-:)-( pediatra do 18 nie zdążę już:-:)-(
dostal syropek z paracetamolu i narazie ok ale taki marudny i takie ma oczka szkliste:-:)-:)-(jeny i dzis akurat jak jutro taki dzien nas cieziki czeka:-:)-( czopka nawet nie wkladam gdyz kupki tez czestsze robi a jak tylko czopka zapodam to kupa odrazu jest:-:)-:)-( wstretne zebole paskudne wylazic !!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
tygrysku może to trzydniówka jak u nas. A na to nic tylko przeciwgorączkowe cosik.
Wyobraźcie sobie, że o 16:00 była u nas burza a o 16:30 wyłączyli prąd i wode i do teraz nie było. No masakra.
No niezazdroszczę, bez wody jak bez reki.

no i jak tu nie kochać takiego szkraba? :-D nawet przestaje mieć znaczenie że jest środek nocy, czyli 6 rano ;-):-D
dlaczego moje szczęście wstaje już po 5 a wasze śpią do 6 - 7????
o włosach to mi nawet nie gadaj, ja przez Bartka będę niedługo łysa, a wczoraj jaki uszczęśliwiony był że teraz ma dodatkowy kolorek do ciągnięcia :-D
no to widzę, że nie ylko moja głowa łysa będzie:-D
A moj do tego wszystkiego jesdzcze gryzie mnie w nos, a pozniej przekreca sie do taty i tarmosi go za suty albo ciagnie za wlosy na klacie hehehe obydwoje mamy z nim przeboje:-D
O to tak jak u nas, jeszcze lubi wszystko ssać i robi wypasine malinki:-)
"Wszystko, co było Twoim marzeniem
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie uleci z cichym westchnieniem,
lecz niech się spełni w całości!"
Najlepsze życzenia imieninowe dla Tygryska i Olci:-)

Lilac, ale mój jak był młodszy to spał do 8-9, a tak wcześnie wstaje mniej więcej od 5 tygodni :baffled: dla mnie 6 to stanowczo zbyt wcześnie na wstawanie :sorry2:

Lilac, ale mój jak był młodszy to spał do 8-9, a tak wcześnie wstaje mniej więcej od 5 tygodni :baffled: dla mnie 6 to stanowczo zbyt wcześnie na wstawanie :sorry2:
no dla mnie 5 to też za wcześnie, zdecydowanie:-D

I chyba musze spowrotem swój awatar zmienić, bo ta kangurzyca zbyt mądrze się prezentuje a ja ostatnio czuje się jak Gapcio, albo sierotka Marysia.

reklama
Do góry