Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilac, ale mój jak był młodszy to spał do 8-9, a tak wcześnie wstaje mniej więcej od 5 tygodnidla mnie 6 to stanowczo zbyt wcześnie na wstawanie
![]()
na kazde dziecko jest rada

oooo, i sama zostałam:-(

niedługo warkoczyki bedzie można pleśćja jestem i wcale nie uważam żeby był z Ciebie gapcio, jesteś mądrą kochającą mamusią więc kangurzyca jest jak najbardziej w porządku
dobra, idę się zabrać za jakiś obiadek :-)
acha, dziewczyny, moje dziecko urodziło się z długimi czarnymi włoskami, później one się wytarły i zaczęły rosnąć nowe, takie jasne i ja codziennie nie mogę się napatrzeć na te jego włoski, co dzień jest ich więcej i więcej![]()

niedługo warkoczyki bedzie można pleść
A dlaczego ewelw nie chce mojego zaproszenia na nk przyjąć???:-(
Czym ja sobie nagrabiłam???:-(
No dobra to ja też ide.....

nie wierze, mam nadzieję, że te 2 godz pośpi, bo ja mam tyle do roboty, sama nie wiem za co się brać, tak biegam w kółko i robię wszystko po trochu, a jeszcze kurcze dokumenty do auta muszę przygotować w razie czego jak do sprzedaży dojdzie, no bo mężuś oczywiście w pracy to kurka wszystko na mojej głowinie
spojrzałam na net, niestety au pair robi za mało godzin, bo może max 25godz tygodniowo, za mało jak dla mnie,
no dobra ja uciekam też, dobranoc
ja jestem i wcale nie uważam żeby był z Ciebie gapcio, jesteś mądrą kochającą mamusią więc kangurzyca jest jak najbardziej w porządku
dobra, idę się zabrać za jakiś obiadek :-)
acha, dziewczyny, moje dziecko urodziło się z długimi czarnymi włoskami, później one się wytarły i zaczęły rosnąć nowe, takie jasne i ja codziennie nie mogę się napatrzeć na te jego włoski, co dzień jest ich więcej i więcej![]()