Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)
...za to pewnie dziś da mi po garach...hahahaA my mamy za tydzień w niedziele chrzest Jasiowy
Stale nam się powiększa lista gościa robimy w restauracji więc i koszty idą w górę.
Kurde zaraz złożę kartkę na pół i obetnę - kto zostanie na liście - ma farta :-)

Beciaczku,cicho sza bo mnie tu jeszcze nie bylo
I nie bedzie poki co,jedziemy podlac kwiatki do rodzicow bo oni na urlopie...
I chcialam sprawdzic czy nie naskrobalyscie ze 300 stron...
A tu prawie nic do nadrobienia
Poprawcie sie;-)
Lece,ppapappapa

goraczka juz za nami (mam nadzieje przynajmniej) nocka byla fantastyczna Fifi przespał ja calusienka dzis grzeczniutki ( no powiedzmy ze w miare do wytrzymania) tylko tak go obsypalo ze wyglada jak biedronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i nie wiem czy to ta slawna 3 dniowka czy ma alergie na syropek truskawkowy

normalnie caly w ciapki

troche chyba minie zanim sie na dobre rozpakujemy ale co tam wazne ze internet dziala i bb jest

Halo halo nadaje z nowego stanowiska hehhe
dziewczyny normalnie zwariuje!!!!!!!!!!!! mamy juz drugiego zabbka!!!!!!!!!!!!!!!!goraczka juz za nami (mam nadzieje przynajmniej) nocka byla fantastyczna Fifi przespał ja calusienka dzis grzeczniutki ( no powiedzmy ze w miare do wytrzymania) tylko tak go obsypalo ze wyglada jak biedronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
normalnie caly w ciapki
![]()
my juz na nowym miejscu lecz nadal w kartonach hehehtroche chyba minie zanim sie na dobre rozpakujemy ale co tam wazne ze internet dziala i bb jest
buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-):-);-);-)

nio to najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....w kazdym badz razie ciesze sie ze .....masz internet![]()

Ollciu Tobie tez wszystkiego co najpiekniejsze zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o kurdeeee .... my jeszcze czekamy z tym drugim ząbkiem .... moze wyjdzie za kolejne 7 miesięcyHalo halo nadaje z nowego stanowiska hehhe
dziewczyny normalnie zwariuje!!!!!!!!!!!! mamy juz drugiego zabbka!!!!!!!!!!!!!!!!goraczka juz za nami (mam nadzieje przynajmniej) nocka byla fantastyczna Fifi przespał ja calusienka dzis grzeczniutki ( no powiedzmy ze w miare do wytrzymania) tylko tak go obsypalo ze wyglada jak biedronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
normalnie caly w ciapki
![]()
my juz na nowym miejscu lecz nadal w kartonach hehehtroche chyba minie zanim sie na dobre rozpakujemy ale co tam wazne ze internet dziala i bb jest
buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-):-);-);-)