reklama
Witam :-)
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów
;-)
Muszę Wam powiedzieć,że jestem dzisiaj przeszczęśliwa.....bo wyspana...hahaha
Moja Oli przespała dziś cała noc z jedną pobudką...ale dałam jej smoka i dalej kimono...więc po wieeelu miesiącach udało mi się przespać bite 5 godzin jednym cięgiem...rano jak wstałam to nie wierzyłam....
...za to pewnie dziś da mi po garach...hahaha
No i niestety stwierdzam,że moja córa wyrasta na mała terrorystkę....jest tak nauczona i przyzwyczajona że zawsze ktoś z nią jest że doszło do tego że każde moje wyjście z pokoju kończy się wieeelkim płaczem....ahhh...
My zaraz zwijamy sie na weekendzik na działeczkę i Wam wszystkim kochane mamuski życzę przyjemnego weeku ;-)
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów

Muszę Wam powiedzieć,że jestem dzisiaj przeszczęśliwa.....bo wyspana...hahaha
Moja Oli przespała dziś cała noc z jedną pobudką...ale dałam jej smoka i dalej kimono...więc po wieeelu miesiącach udało mi się przespać bite 5 godzin jednym cięgiem...rano jak wstałam to nie wierzyłam....

No i niestety stwierdzam,że moja córa wyrasta na mała terrorystkę....jest tak nauczona i przyzwyczajona że zawsze ktoś z nią jest że doszło do tego że każde moje wyjście z pokoju kończy się wieeelkim płaczem....ahhh...
My zaraz zwijamy sie na weekendzik na działeczkę i Wam wszystkim kochane mamuski życzę przyjemnego weeku ;-)
A my mamy za tydzień w niedziele chrzest Jasiowy
Stale nam się powiększa lista gościa robimy w restauracji więc i koszty idą w górę.
Kurde zaraz złożę kartkę na pół i obetnę - kto zostanie na liście - ma farta :-)

a co to dziś takie przeciągi, a no ta zapomniałam, sobota przecież, a ja wchodze z takim strachem w oczach, że tyle stron przede mną, a tu cicho sza

Beciaczku,cicho sza bo mnie tu jeszcze nie bylo

I nie bedzie poki co,jedziemy podlac kwiatki do rodzicow bo oni na urlopie...
I chcialam sprawdzic czy nie naskrobalyscie ze 300 stron
...
A tu prawie nic do nadrobienia

Poprawcie sie;-)
Lece,ppapappapa

I chcialam sprawdzic czy nie naskrobalyscie ze 300 stron

Poprawcie sie;-)
Lece,ppapappapa
pyciolek87
Mama Alexa:*
Beciaczku,cicho sza bo mnie tu jeszcze nie bylo
I chcialam sprawdzic czy nie naskrobalyscie ze 300 stron...
Poprawcie sie;-)
Lece,ppapappapa
nie podpuszczaj bo sie zdziwisz jak juz wrocisz

tygrysek82
Fanka BB :)
Halo halo nadaje z nowego stanowiska hehhe

dziewczyny normalnie zwariuje!!!!!!!!!!!! mamy juz drugiego zabbka!!!!!!!!!!!!!!!!

goraczka juz za nami (mam nadzieje przynajmniej) nocka byla fantastyczna Fifi przespał ja calusienka dzis grzeczniutki ( no powiedzmy ze w miare do wytrzymania) tylko tak go obsypalo ze wyglada jak biedronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i nie wiem czy to ta slawna 3 dniowka czy ma alergie na syropek truskawkowy

normalnie caly w ciapki

my juz na nowym miejscu lecz nadal w kartonach heheh

troche chyba minie zanim sie na dobre rozpakujemy ale co tam wazne ze internet dziala i bb jest

buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-):-);-);-)

dziewczyny normalnie zwariuje!!!!!!!!!!!! mamy juz drugiego zabbka!!!!!!!!!!!!!!!!

my juz na nowym miejscu lecz nadal w kartonach heheh

buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-):-);-);-)
pyciolek87
Mama Alexa:*
Halo halo nadaje z nowego stanowiska hehhe
dziewczyny normalnie zwariuje!!!!!!!!!!!! mamy juz drugiego zabbka!!!!!!!!!!!!!!!!goraczka juz za nami (mam nadzieje przynajmniej) nocka byla fantastyczna Fifi przespał ja calusienka dzis grzeczniutki ( no powiedzmy ze w miare do wytrzymania) tylko tak go obsypalo ze wyglada jak biedronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
normalnie caly w ciapki
![]()
my juz na nowym miejscu lecz nadal w kartonach hehehtroche chyba minie zanim sie na dobre rozpakujemy ale co tam wazne ze internet dziala i bb jest
gratulujemy zebola.....
ja mysle ze to moze truskaweczki.... bo na zeba mogl goraczkowac bardziej niz na sama 3dniowke....w kazdym badz razie ciesze sie ze .....masz internet

tygrysek82
Fanka BB :)
nio to najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....w kazdym badz razie ciesze sie ze .....masz internet![]()

poomacku was nadrobilam na głównym reszty nie dam rady moze pozniej

w kazdym razie dziekowac wszystkim za pamiec o imieninkach TYGRYSA!!!!!!!!

cosik mialam napisac ale zapomnialam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dzwoneczka kochana sie wreszcie pojawila witaj!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Agacia82
Mami :)
o kurdeeee .... my jeszcze czekamy z tym drugim ząbkiem .... moze wyjdzie za kolejne 7 miesięcyHalo halo nadaje z nowego stanowiska hehhe
dziewczyny normalnie zwariuje!!!!!!!!!!!! mamy juz drugiego zabbka!!!!!!!!!!!!!!!!goraczka juz za nami (mam nadzieje przynajmniej) nocka byla fantastyczna Fifi przespał ja calusienka dzis grzeczniutki ( no powiedzmy ze w miare do wytrzymania) tylko tak go obsypalo ze wyglada jak biedronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
normalnie caly w ciapki
![]()
my juz na nowym miejscu lecz nadal w kartonach hehehtroche chyba minie zanim sie na dobre rozpakujemy ale co tam wazne ze internet dziala i bb jest