reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej Kobitki:-)
O dziwo moja gwiazda usneła w domku i mogę w końcu poczytać spokojnie co u Was;-)
Landryneczko mnie też nic się dzisiaj nie chce,śmigam w piżamie i mam wszystko w duu..:-D choć piękna pogoda za oknem powinna mnie motywować do działania;-)
Moje dziecko spało dzisiaj równe 5 godzin pod rząd:szok: już myśłałam,że coś jej się stało i zamiast korzystać i się wyspać to nie potrafiłam spokojnie usnąć:zawstydzona/y:

Kurcze martwi mnie kilka spraw związanych z moja malutką,ale nie chciałabym pisać na głównym z pewnych powodów o ktorych napisałabym na innym wątku, czy miałybyście coś przeciwko gdybym wyżaliła się na intymnym...?:zawstydzona/y::-(

reklama
aaaaaaaaaaaaaa

i Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych i Wczorajszych Solenizantów i Solenizantek!!!!:-D:-D:-D;-)buziaczki od cioci i Bianusi:tak:

No a teraz sie przywitam

Dzien dobry niedzielnie

i od razu

Piekne zyczonka usmiechu i słonka
dla ksiezniczek
Inanki i Zosi oraz dla słodziaka Jasia:-):-):-)

A my wstałysmy juz o 6.00 za sprawka taty ktory wstawal do pracy i tłukł sie jak chory:angry:

Witam sie i ja...do Alexa dzisiaj wstawal tata...i nasz mały bombelek obudzil sie tylko raz na jedzonko i pospal do 6.30...:-p moze wkoncu mu sie odmieni:confused:

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych 7 misiesięczniaków: pięknych Inanki iZosieńki oraz przystojniaka Jaśka , :biggrin2::tak::tak: :biggrin2::biggrin2:zuch bobasy rośnijcie zdrowo....BUZIAKI:*

i ja tez sie przypne....100 lat 100 lat;-)

Dzień dobry niedzielnie

A my wczoraj z Mamusią spędziłyśmy suuper popołudnie:tak: I nawet mi włoski umalowała a no i oczy też:-p;-):tak:

makijaz musi byc:-p

witam niedzielnie
Alus wlasnie dostal 2 ogromne paczki z kaszkami,owocami w sloiczkach pampersami akurat mi sie przydadza takie saszetki na dzisiejszy wyjazd jakby wiedzieli ze wyjezdzam :-D:-Dno i pelno reklam bedzie mial co targac w pociagu:-D
nie spodziewalam sie dostac cokolwiek od firm z ktorych kupuje dla malego rzeczy a tu taka niespodzianka tylko kupon wypelnilam i po 2 tyodniach wyslali wszytkiego probki:-D:-D a Alusiowi najbardziej sie podobalo opakowanie takie kolorowe:-D:-D
a ja oczywiscie kawka i bb nadrabiam nic mi sie nie chce dzis nie wiem jak...
czy wasze dzieci tez tak przerazliwie placza jak im sie zabierze cos... np kartke ktora drze:confused: ja malemu hccialam teraz tylko otworzyc pudelko i rykkk taki ze szok :szok::szok:

jak mu zabiore to drze sie na cała klatke...albo i gorzej:szok:

Witamy niedzielnie!!!
wszystkiego najlepszego naszym malym jubilatom,Zosience,Inance i Jasiowi!!!
My sie witamy z zegnamy bo jedziemy sie goscic,Moja psiapsiusia Ola wrocila z polrocznych "wakacji" w australii,ze swoja corcia Tesą,dziewiecznomiesieczna dzidzka,co jak sie zasmieje to wszyscy zrywamy boki....jak jakis stary chlop,barytonem:-D:-D:-D...I jedziemy do nic na obiadek,wiec gotowanie mam dzisiaj zglowki,yuppi....
My krzeselko kupujemy to:
IKEA | Matplatsstolar | Barn- & juniorstolar | SPOLING | Barnstol med säkerhetsbälte
Musze Was ponadrabiac zanim wyjde...
Ale widze,ze macie litosc:-D:-D

Dziendoberek:-)
Witam wszystkich z rana.....:)

Napisze tylko (żeby nie przechwalić),ze moj dzieć znowu przespał od 9 do 6 rano i obudziła mnie swoim śpiewem w łożeczku.....niestety taki sen u Mari to jeszcze nie codzienność ,ale i tak taka mała rzecz a jak cieszy.....:tak::tak::tak:7 godzin snu pod rząd dla mamy :-)

U nas od rana słoneczko...i zapowiada się piekna pogoda...i dobrze czasik najwyższy.....:-)

Wsumie do nadrobienia nic nie mam....poszukac cosik dla Yoki musze;)

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych 7 misiesięczniaków: pięknych Inanki iZosieńki oraz przystojniaka Jaśka , :biggrin2::tak::tak: :biggrin2::biggrin2:zuch bobasy rośnijcie zdrowo....BUZIAKI:*
I my sie przylanczamy do slicznych zyczonek :tak:

witam niedzielnie
Alus wlasnie dostal 2 ogromne paczki z kaszkami,owocami w sloiczkach pampersami akurat mi sie przydadza takie saszetki na dzisiejszy wyjazd jakby wiedzieli ze wyjezdzam :-D:-Dno i pelno reklam bedzie mial co targac w pociagu:-D
nie spodziewalam sie dostac cokolwiek od firm z ktorych kupuje dla malego rzeczy a tu taka niespodzianka tylko kupon wypelnilam i po 2 tyodniach wyslali wszytkiego probki:-D:-D a Alusiowi najbardziej sie podobalo opakowanie takie kolorowe:-D:-D
czy wasze dzieci tez tak przerazliwie placza jak im sie zabierze cos... np kartke ktora drze:confused: ja malemu hccialam teraz tylko otworzyc pudelko i rykkk taki ze szok :szok::szok:
Moj tez tak ma wszystkoe jest JEGO i nic mu nie mozna zabrac:sorry2:

Witamy niedzielnie!!!
wszystkiego najlepszego naszym malym jubilatom,Zosience,Inance i Jasiowi!!!
My sie witamy z zegnamy bo jedziemy sie goscic,Moja psiapsiusia Ola wrocila z polrocznych "wakacji" w australii,ze swoja corcia Tesą,dziewiecznomiesieczna dzidzka,co jak sie zasmieje to wszyscy zrywamy boki....jak jakis stary chlop,barytonem:-D:-D:-D...I jedziemy do nic na obiadek,wiec gotowanie mam dzisiaj zglowki,yuppi....
My krzeselko kupujemy to:
IKEA | Matplatsstolar | Barn- & juniorstolar | SPOLING | Barnstol med säkerhetsbälte
Musze Was ponadrabiac zanim wyjde...
Ale widze,ze macie litosc:-D:-D
Milego gosciowania i smacznego obiadku:tak::tak:

U nas dzis pogoda taka sobie, wiec zabralismy sie z mezowym za porzadki,moze popoludniu sie wypogodzi to pojdziemy na poobiadkowy spacerek:tak:

reklama
my juz na nowym miejscu lecz nadal w kartonach heheh:-D:-D:-D troche chyba minie zanim sie na dobre rozpakujemy ale co tam wazne ze internet dziala i bb jest:-D:-D:-D:-D

buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-):-);-);-)

hehe, Tygrysek kompuer spakowany na koniec, i wypakowany jako pierwszy hihi:-D:-D:-Dbb musi być:-D

tez sie podczepie...kupujecie nowe czy uzywane?

no właśnie my chyba używany, bo tu bardzo drogie są , takie jak mi się podobaja, temat normalnie powstał dokładnie w momencie, kiedy ja sie nad zakupem zastanawiam, i myślę albo ogłoszenia jakies znaczy od kogoś, wózek tak kupiliśmy i w genialnym stanie jak nowiutki, albo ebay(nasze allegro)

jak wlaczylam tego linka wyskoczyly mi nowe promoscje nie widze tam krzeselkaaaaa :-:)-:)-(

ja tez nie

Mamuski wszystkim , których brzdace maja juz jakies ząbale ogromnie GRATULUJE..... no to chyba juz tylko my bezzebne zostałysmy.....z Mari.....

nie tylko wy, u nas też zero objawów:tak:

Napisze tylko (żeby nie przechwalić),ze moj dzieć znowu przespał od 9 do 6 rano i obudziła mnie swoim śpiewem w łożeczku.....niestety taki sen u Mari to jeszcze nie codzienność ,ale i tak taka mała rzecz a jak cieszy.....:tak::tak::tak:7 godzin snu pod rząd dla mamy :-)

to my tradycyjnie do pięknych życzonek Kanusi sie podpinamy:-D
Kanusia teraz to już będzie tylko lepiej, mój Wiktor też najpierw przespał kilka nocy, potem znów sie budził, a potem to już na dobre tak mu zostało:tak:także myślę, że Mari już niedługo zacznie przesypiać

witam niedzielnie

no to full wypas dostałaś :-Dsuper hiper, tez tak chce:tak:
A u nas to już normalne z tym krzykiem, jak tylko coś nie tak to zaraz awantura:tak:

Kurcze martwi mnie kilka spraw związanych z moja malutką,ale nie chciałabym pisać na głównym z pewnych powodów o ktorych napisałabym na innym wątku, czy miałybyście coś przeciwko gdybym wyżaliła się na intymnym...?:zawstydzona/y::-(

uuuu...zaraz będzie reprymenda od szeryfa:tak::-Dnie czytamy regulaminu:no:
a jakby kto pytał to się do szeryfa podlizuje:-D:-D:-D

no to w końcu po nadrobieniu...
Witamy niedzielnie,

hmmm, znudziła mi się czcionka:tak:
my Tatusia dziś mamy, no i wstaliśmy bardzo rano, żeby jechać na taki śmieszny rynek, co tam fajne rzeczy ludzie sprzedają, i bardzo tanio, no i było jedno krzesełko do karmienia nawet z chicco 15funtów tylko:szok:ale troche za bardzo zaniedbane było, więc stwierdziłam, że odpuszczę.
No i przez to wstanie rano, tak nam sie teraz czas dłuży, i będzie wielkie lenistwo, zupkę mamy z wczoraj i to duuuużo, więc bezsensu gotować coś nowego, a miały byc steki:tak:tylko tej zupy za dużo wczoraj zrobiłam to trza zjeśc teraz:-DWikuś tez ma dziś słoiczek, bo gotujemy dopiero jutro zupkę, także lenistwo dziś pełną para:tak:

Do góry