pyciolek87
Mama Alexa:*
nie moge zasnal mimo ze ledwo zyje...;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedna ... amoze go coś męczy,że nie moze spac małynie moge zasnal mimo ze ledwo zyje...;/
Agacia my tez tak mamy......i do tego,zeby bylo weselej jak jest na rączkach to sie potrafi tak odpychac nóżkami ode nie czy misia,ze o mało sie z rą knie wyrwie....Wiecie co jest najgorsze ... że mały teraz nie chce mi siedziec na kolanach tylko ryk i sie wygina zeby go trzymać na nóżkach. :-(
może i łatwiej ale napewno mniej widowiskowoA wiecie jakie moje dziecie to kombinatorka....nie potrafi jeszcze raczkowec,chociaz na tych swoich czterech trzyma sie juz cały czas....ale jak cos jest "prawie" w zasiegu reki i chce to zdobyc to skacze do tego jak królik....odbija sie nóżkami, i cyk do przodu.....nie łatwiej by było normalnie czworaczkiem podejsc????????
![]()
nie nic nie dostałam...chyba mnie juz nie lubiamoże i łatwiej ale napewno mniej widowiskowo
Kanusia a czy Ty testujesz nowe perfumki?
dokładnie ... a jak lezy i daje mu ręce to się podnosi nie do siadu tylko do stania na nózkachAgacia my tez tak mamy......i do tego,zeby bylo weselej jak jest na rączkach to sie potrafi tak odpychac nóżkami ode nie czy misia,ze o mało sie z rą knie wyrwie....![]()
Biedna ... amoze go coś męczy,że nie moze spac mały
Wiem jak to jest, że się chce tak bardzo mocno spać, że aż się nie moze zasnąc. Ja miałam tak wczoraj ... cała noc nie mogłam spac. Byłam taka zmęczona, oczy mnie bolały a zasnąć nie mogłam![]()