reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no to ja teraz pazurki u stópek będę malować, tylko mnie nie zagadujcie, bo znów cos odwalę:-D

oc, Kanusia zazdroszczę, ja wczoraj taki wieczorek miałam, a dziś mężu w pracy, zmęczony wróci...ehhh...a ,,ja chcę jeszcze raz'':-D:-D:-D

no to ja teraz pazurki u stópek będę malować, tylko mnie nie zagadujcie, bo znów cos odwalę:-D

oc, Kanusia zazdroszczę, ja wczoraj taki wieczorek miałam, a dziś mężu w pracy, zmęczony wróci...ehhh...a ,,ja chcę jeszcze raz'':-D:-D:-D
no patrz, tej to nigdy się nie dogodzi :-D:-D:-D chce jeszcze i jeszcze i jeszcze :-D:-D:-D biedny ten chłop

A ja Ci zazdroszcze mezyka, chcialabym, zeby moj choc raz przyszedl zmeczony, on nawetjak robi po 15 godzin to wraca pelen wigoru:no: Za to ja wiecznie zmeczona:dry:

jak byłam jeszcze w szkole, ale to już nic nie pamiętam bo miałam wtedy 10 lat, no i od tamtej pory duzo sie zmienilo, ale w tym roku może wyskoczymy, bo bedziemy w poblizu

o to super to ja mamusia na relacje czekam:tak:bo my dopiero za rok planujemy, tylko zarezerwować bym wcześniej wolała

A ja Ci zazdroszcze mezyka, chcialabym, zeby moj choc raz przyszedl zmeczony, on nawetjak robi po 15 godzin to wraca pelen wigoru:no: Za to ja wiecznie zmeczona:dry:

no kobiecie nie dogodzisz, zamiast się cieszyć...to ta marudzi no:-D

reklama
Do góry