reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Melduje się!
Dziś pewnie mamuski odsypiaja:-D;-)

oooooooo o tym nie pomyslalam:-D:-D:-D:-D

a tak wogule to dzien dobry my juz zaliczylismy nowego lekarza ale o tym na opiece , spacer osiedlowy i dupa czekam na meza aby jakies gotowe danie odgrzac w mikrofali bo kuchnie nam dopiero podlacza pod koniec tygodnia!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

niech no ktoras kajis krupnik domowy czy co mi kurierem przesle bo oszaleje:no::no::no::baffled::baffled::baffled::baffled:

ide was dalej nadrabiac
Tygrysie - to wpadaj do mnie na obiades.

reklama
:-)Dzień dobry mamuśki :-)

Ale się uśmiałam z Waszych wczorajszych postów :-D:-D:-D

Buziaki urodzinkowe dla Filipka.

A moi rodzice pojechali dzisiaj na Węgry, tak strasznie im zazdroszczę.... Ja też marzę o wczasach na Krymie, stąd prośba do mamusi-prześlij mi tę samą wiadomość, co beciaczkowi, pliiiiis :-) Tak bardzo marzę o jakiś wakacjach, ale mój G jakos nie ma ochoty, Za to na żagle z kumplami sie wybiera pod koniec lipca, co prawda na weekend, ale i tak jestem na niego zła... W ogóle ostatnio coś nam nie gra, aż nie chce mi się pisać....

Dzień dobry:tak: O kurczątko chyba dzisiaj zaspałam bo widzę że Was tu już dużo. No ale w pierwszej dziesiątce się załapałam więc nie jest zle:tak:

100 latek dla naszego Filipka
:-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:-D:tak::tak:
To dzisiaj podepnę się pod mamusię bo kana pracowitą noc odsypia:-D Sto latek kochaniutki

Mopku ja też oglądałam ten film ,bo chodzi Ci o ten na jedynce "śmiertelny wirus"? a jaka byłam zła że się skończyło i teraz trzeba czekac tydzień na drugą częśc

A jak czytałam te Wasze wczorajsze posty to od razu pomyslałąm o gipsowaniu dziur;-):-D:-D:-D:-D

serioooooooooo:szok::szok::szok::szok::szok: ide mezowi powiedziec ze w ciazy jestem:-D:-D:-D

do mojego wystarczy obrocic sie plecami i pomachac tylkiem:-D:-D i bierze jak nic:-D:-D

no także wiecie dziewczyny jakby co to machamy:-D:-D:-Di wszystko mamy:-D
nie no laski poryczalam sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D wam to czasem tak odwala juz w dekiel:-D:-D:-D:-D:-D

100 latek dla naszego Filipka
:-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:-D:tak::tak:

Najlepsze życzenia dla Filipka!! Sto latek!

100 latek i duuuuuuuuzio zdróweczka dla fifiego!!!:-):-):-)

:-)Dzień dobry mamuśki :-)

Ale się uśmiałam z Waszych wczorajszych postów :-D:-D:-D

Buziaki urodzinkowe dla Filipka.

A moi rodzice pojechali dzisiaj na Węgry, tak strasznie im zazdroszczę.... Ja też marzę o wczasach na Krymie, stąd prośba do mamusi-prześlij mi tę samą wiadomość, co beciaczkowi, pliiiiis :-) Tak bardzo marzę o jakiś wakacjach, ale mój G jakos nie ma ochoty, Za to na żagle z kumplami sie wybiera pod koniec lipca, co prawda na weekend, ale i tak jestem na niego zła... W ogóle ostatnio coś nam nie gra, aż nie chce mi się pisać....

dzień dobry :-)

STO LAT FILIPKU :-)

jenu dziekujemy wszystkim:tak::tak::tak::tak::tak:!!!!!!!!!!!!!!!! a matka wyrodna jak zwykle zapomniala ze 7 miesiecy temu wlasnie ja zszywali na operacyjnej doklaednie!!!!!!!!!!!!! bo urodzil sie o 8 30:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Tygrysie - to wpadaj do mnie na obiades.
a bedzie jakas zupkaZ??????????????????:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

patrysiu kochana czasem tak jest ze czarne chmurska zawisaja nad zwiazkiem ale zawsze za chwile pojawia sie sloneczko i u Ciebie tez tak bedzie:tak::tak::tak::tak:

Tak bardzo marzę o jakiś wakacjach, ale mój G jakos nie ma ochoty, Za to na żagle z kumplami sie wybiera pod koniec lipca, co prawda na weekend, ale i tak jestem na niego zła... W ogóle ostatnio coś nam nie gra, aż nie chce mi się pisać....
Oj Patrysiu jak ja Cię rozumiem. Ja już tu sobie nakręciłam że pojedziemy w sierpniu na Mazury i nawet się z bratem umówiłam żeby było nas trochę więcej bo to od razu weselej. A ten mi wczoraj wypalił że chyba sobie żartuję. A poza tym on już w tym roku był i nad morzem i na mazurach więc wakacje ma zaliczone:wściekła/y:No i od wczoraj ma karę. Żadnych kręceń tyłkiem do momentu aż pojedziemy. Najpierw myślał że żartuję a potem to już było tylko "misia ale ty się nie wygłupiaj"

Kanusia czyzbyś rocznice odsypiała ???:confused::-D:-D

ba nie raz Kanusia:-D:-D:-D:-D:-D - między kłótniami:zawstydzona/y: a u Ciebie jak po wczorajszej nocce, były klapsy na gołą pupę:-D:-D:-D?/
Oj Wy zbereźnice...a odsypia odsypia i klapsy też były :-p:-p:-p a tak na poważnie to malutka wstała dopiero o 8, wiec wcześniej nie wynurzałam sie spod kołderki :-p:-):tak:tzn nie,ze spała bez przerwy.....ale ostatecznie dostała butle o 5:40 i jeszcze lulkala...

Oczywiście ogromniaste i najcałuśniejsze życzonka dla naszego przystojniaczka, słodziaczka Fifiego :*:*:* rośni zdrowo i kolorowo bobasie;*

U nas za okienkiem przepiękna pogoda, wiec bedzie długi spacerk i łazikowanie po rejonach :tak::tak::tak: oki uciekam na sniadanko...misiek zrobił więc trza korzystac:p hahahah to chyba za wczorajsze dobre sprawowanie:p hahahhaa:-p:-p:-p:-p żarcik

reklama
Oj Patrysiu jak ja Cię rozumiem. Ja już tu sobie nakręciłam że pojedziemy w sierpniu na Mazury i nawet się z bratem umówiłam żeby było nas trochę więcej bo to od razu weselej. A ten mi wczoraj wypalił że chyba sobie żartuję. A poza tym on już w tym roku był i nad morzem i na mazurach więc wakacje ma zaliczone:wściekła/y:No i od wczoraj ma karę. Żadnych kręceń tyłkiem do momentu aż pojedziemy. Najpierw myślał że żartuję a potem to już było tylko "misia ale ty się nie wygłupiaj"
Kokusia tak trzymaj :tak::tak::tak: rewelacyjna z Ciebie babeczka :-)

Do góry