• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie kochane. NIestety wczoraj nie starczyło mi czasu żeby coś skrobnąc więc dzisiaj
Życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych i wesołych świąt upływających w ciepłej rodzinnej atmosferze. No i mam nadzieję że Miki o Was nie zapomniał:-D

reklama
My wczoraj troche skromniej niż Marzycielka bo tylko dwie Wigilie zaliczyliśmy. Dziewczynki były bardzo grzeczne i zadowolone bo podostawały masę prezentów(ciekawe gdzie ja to teraz będę wszystko trzymac:eek::-D). Natalce przez cały rok będzie się baardzo szczęścic bo jako jedyna spróbowała wszystkich potraw stojących na stole i to na obu Wigiliach (a dzisiaj od rana już trzy kupy zaliczyła:-D:-D)
A dzisiaj już od 7 buszujemy i dziewczyny usilnie bałaganią:tak:.

Dagulla szybkiego powrotu do zdrowia dla babci

Dziendobry kochane !!
U mnie straszny zakret, tyle rzeczy sie dzieje, ze na nic nie mam czasu, maly zaczol chodzic, my sie wyprowadzilismy i narazie mamy straszny problem z mieszkaniem, mam nadzieje, ze w nowym roku bedzie lepiej :) Wpadlam Wam szybciutko zlozyc zyczenia i jak zdaze to wrzuce cos na :ninja2::-D A wiec

Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają.
Przy dzieleniu się opłatkiem,
płyną z oczu łzy ukradkiem.
Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego,
dając w policzek całusa wielkiego.
W nocy Jezus się urodzi
i serduszka nam odmłodzi.
Wesołe święta.. oby takie były
i oby wszystkie życzenia się spełniły.

09swieta.jpg

My już w domku po odwiedzinach u moich rodziców a juto mamy obiadek u dziadków:-)
Kurcze ale te Święta szybko lecą nie??:zawstydzona/y:

A tyle na nie czekałam:-(

Witam wszystkich świątecznie !!!
Tak te Święta pochłaniają czas, że nie wyrabiam i na komputer już go brakuje. Jesteśmy u rodziców, więc postaram się Was choć trochę poczytać. Wigilia to było totalne obżarstwo, które skończyło się bólem żołądka i leżeniem w łóżku, ale na szczęście przeszło. Chyba przesadziłam z grzybami, bo bardzo je lubię.
Świętujcie, zajadajcie się i cieszcie wolnym czasem spędzonym z rodziną.

Zapominajko filmik rewelacyjny, cały czas się śmiałam :-D
ciasta juz zrobione reszta juz zrobione tzn bigos juz tez mam i mama cos tam jeszcze robi

boze czy wasze dzieci to tez takie glodomorki moj caly dzien wola am wszedzie dojzy jakies jedzenie a niech ktos sprobuje mu nie dac to jest histeria dzis co chwile a to bigos a to szynka szynka :sorry: ale ja tak mam co dzien co chwile cos mieli:-D
u nas to samo, w te święta to Majka cały czas je bo co siądzie przy stole i zobaczy, że inni jedzą to woła mniam mniam i jak tu nie dać :happy:. A na codzień to muszę swoje posiłki dostosowywać do niej, żeby nie chciała jeść po dwa razy każdego dania :-D, ale waży 10 kilo więc jest ok.

Nadrobiłam :-) jeszcze raz Wesołych Świąt bo tylko dwa dni zostały.

Witam świątecznie. My wróciliśmy do domku po wizytacjach:-D.
Dagulla dobrze, że babcia się tej barierki złapała...

U nas najhojniej obdarowany był oczywiście Iggy. Dziadkowie chyba poszaleli bo zabawki mu się w pokoju nie mieszczą;-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry