reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Oj zebys wiedziala ze katorga dzis weekend wiec odpuszczam troche dietkowanie:) mam plan w tygodniu trzymam sie regul a w weeken moge troche poszalec byle nie za duzo:)

milej soboty:) u nas upalnie:)

reklama
Jejku dziewczyny to ja Wam nie pokarzę moich zdjęć z wakacji,bo chyba sie pod ziemię zapadnę:zawstydzona/y:
A jeszcze wakacje,to sobie tak pozwalaliśmy,że szok.Jedliśmy takie pyszności...Mmmm,ale jak tu sobie odmówić:-p
Tak mi szkoda,że już jutro koniec...Ech,tak tu fajnie...Ale już za rok znów wakacje:-):-):-)

Cześć kochane :-)

Bardzo przepraszam za moja nieobecność, ale czasu starcza mi tylko na czytanie i to też nie zawsze :zawstydzona/y:
Ostatnio dużo się u mnie dzieje: skończyłam studia podyplomowe, mąż w końcu obronił pracę magisterską po 14 latach studiów :szok: No i najważniejsze-przeprowadzka. Planujemy przeprowadzić się w połowie lipca, a potem od razu jedziemy do moich rodziców,a tam jest internet mobilny, który tak muli, że szkoda nawet pisać.. Więc pewnie odezwę się dopiero pod koniec sierpnia po powrocie z dłuuuuuugich wakacji :-D

Moi chłopcy rosną jak na drożdżach. Olek na szczęście zaczyna coraz więcej mówić, za to Maks powtarza już w zasadzie wszystko i mogę się z nim porozumieć tak samo jak z Olkiem :-)

Ponawiam swoją prośbę o jakieś audiobooki-jakbyście miały to ja baaaaaardzo poproszę :-)

Witam wszystkie mamuski

U nas upaaałłłyyy, niema czym oddychać, wczoraj byliśmy nad oceanem i było cudownie, jak będzie pogoda to w środe też pojedziemy, Victoria nie wychodziła z wody, bawiła się na zmiane to w wodzie to piaskiem:-D:-D, na konec zaliczyła karuzelę, była tak zmęczona że zasneła w samochodzie jak wracaliśmy:-D:-D

Witam w urlopowym klimacie.....
u nas nadal upalnie...wczoraj troszkę burza postraszyła i poszła sobie...

a co u Was??dlaczego znowu taka cisza??

reklama
Do góry