reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka , ja dzisiaj od rana segreguję ciuchy,sprzątam i końca nie widać:szok:
u nas też pada śnieg z deszczem i wszystko topnieje:-(jak wszystko poogarniam to usiądę tu wieczorem ponadrabiam zaległości i z Wami poplotkuję;-)

reklama
hEJKA laseczki:)

Ten pan to przystojniaczek:p ah ciasteczko:p hahaha i glos.....anielski:p

A my dzisiaj zamulamyw domu, caly tydz ma padac deszcz....umre z nudow jak nic:p

Aj tez bym chciala juz snieg, ale podejrzewam ,ze jak tutaj sypnie w koncu to juz nie przestanie do swiat:p

Mezowy mnie rozpieszcza:p ahhhh buleczki na sniadanko, masazyk stopek wieczorkiem:p hhahaa :-D:tak:zaczynam widziec plusy:p hahah

hejka u nas od rana leje...i śladu po śniegu nie widać....
byliśmy na obiedzie u teściów...i na małych zakupach...chciałam Julci jakąś kieckę kupić na święta ale było tyle ludzi ze wybiorę się do galerii na tygodniu...
na szczęście na zimę jesteśmy gotowe...jeszcze tylko Julci marzy sie czapeczka z kucykami:-D:-D

Kanus niech rozpieszcza...cudny suwaczek.....

Ania zagłosowane

Madziu dziekuje:***

A takie czapeczki widzialam u nas w H&M nie wiem jak u Was.... tutaj jest czapeczka, szalik i rekawiczki:)
Na polskiej stronie znalazlam tylko rekawiczki....ale na pewno byl caly zestaw..

Product Detail | H&M PL

właśnie o tą kolekcję Julci chodziło ale dzisiaj stały takie tłumy do kasy ze przeniosłam zakupy na przedpołudniowy dzień powszedni...

Mamusia aż tyle....

witajcie
ja dopiero wrocilam z uczelni
u nas tak zasypalo ze mozemy na sanki juz isc:szok::szok::szok::szok:
ide was nadrabiac

Mamusiu
no co Ty???? ale Wam fajnie.....jak bedziesz miala chwilke cykaj fotki i daj nam pozazdroscic:))))
No to Karolinka bedzie miala frajde;)

Madziu no wierze...tutaj centra handlowe w weekend tez wygladaja jakby conajmniej cosik za free dawali:p hahaha

Ciezarowki i jak sie czujecie???? jak samopoczucie???

u mnie zamulenie wieczorne i mdli..
kiedy sie to skonczy:szok:..

a reszta ciezaroweczek?

my chyba tez to zakupimy, ale fajne...
http://www.hm.com/se/product/00215?article=00215-A
http://www.hm.com/se/product/00537?article=00537-A

no i rekawiczki tez sa:)

aha, apropos ciazy...brzucha u mnie niby nie widac jak sie dobrze nie przyjrzysz ale kurcze, waga mnie z lekka zalamuje, albo raczej tempo wzrostu wagi..cztery kg od poczatku ciazy, zalamka..
i to poczucie ciezkosci, bo od kiedy biore zelazo, to w toalecie raczej nie bywam..to ma tak wygladac kurka wodna?

Ostatnia edycja:
reklama
Kajaczku no chyba jeszcze troszke i powinno Ci minac....
A ciagnelo Cie w brzuszku albo ciagnie? Bo ja wstane za szybko, to jak mnie czasem kujnie to sie zginam w pol....
i cholipka mam piekne cycuszki:p hahaha

Do góry