reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agaciu nie załamuj mnie, ja w Mrzeżynie mieszkam przez całe wakacje. Byłaś tak blisko i sie nie spotkałyśmy:-:)szok:
Jestem załamana :-(
że na siebie nie wpadłyśmy bo to mała mieścina :no:, ale jestem zła. Byliśmy w pensjonacie Klaudia.

Witajcie w ten brzydki dzień
Niebo zachmurzone i pewnie będzie padać. A ja mam tyle prania, jedna pralka juz czeka.

reklama
Witam!

U nas się słońce nie może zdecydować czy wyjść czy nie :-)

Byliśmy wczoraj w kinie na "Minionki rozrabiają" Mi się podobała bardziej pierwsza część ale Janosik zadowolony :-)
W środę jak nie będzie padało idziemy do ZOO. A w następny poniedziałek do muzeum kolejnictwa.

Idę po kawkę :tak:

hej mamusie ;)

u nas za oknem tez pochmurno i chłodno...
dzisiaj mam wizytę u dentysty, leczenie kanałowe. Ciekawe ile mnie skasuje ;/

nic mi się nie chce, już mi się źle leży i zasypia. I nogi bolą :dry: A gdzie tu do końca?:-D

Czesc Kochane. U nas tez paskudnie i zimno:sorry: Bylismy wczoraj na zakupach we Wroclawiu z D, dzieciaki zostaly z babcia. Obkupilam sie i w koncu moze bede wygladala jak czlowiek;-) Czy Wasi faceci tez moga caly lazic po sklepach bez slowa narzekania? Zazwyczaj mezczyzni nie lubia zakupow, a moj jest jakis dziwny, bo chodzenie po galerii chyba sprawia mu przyjemnosc , podobnie jak nam babom:-D

Kokusiu autko wymyte:tak: Ale co z tego jak ledwo wyjechalam z domu, a zaczelo padac:sorry2: Normalnie za kazdym razem jak wymyje samochod pada deszcz, chyba jeszcze nigdy nie bylo inaczej.

Agaciu super, ze wakacje udane:tak:
Pokazcie kobitki jakies fotki z wakacji:tak:

Pyciolku a jak brzusiu? Widac juz cos?

Asiulkaaa pewnie,ze widać :-)
Dużo większy niż Alexowy bębenik w tym czasie :)
zaraz zrobię i Wam wrzucę :)

Asiulkaa kiedy się widzimy? Dzieci zdrowe ?
Mój też lubi chodzić po galeriach, i lubi kupować ciuchy :-D

Czesc Kochane. U nas tez paskudnie i zimno:sorry: Bylismy wczoraj na zakupach we Wroclawiu z D, dzieciaki zostaly z babcia. Obkupilam sie i w koncu moze bede wygladala jak czlowiek;-) Czy Wasi faceci tez moga caly lazic po sklepach bez slowa narzekania? Zazwyczaj mezczyzni nie lubia zakupow, a moj jest jakis dziwny, bo chodzenie po galerii chyba sprawia mu przyjemnosc , podobnie jak nam babom:-D

Kokusiu autko wymyte:tak: Ale co z tego jak ledwo wyjechalam z domu, a zaczelo padac:sorry2: Normalnie za kazdym razem jak wymyje samochod pada deszcz, chyba jeszcze nigdy nie bylo inaczej.

Agaciu super, ze wakacje udane:tak:
Pokazcie kobitki jakies fotki z wakacji:tak:

Pyciolku a jak brzusiu? Widac juz cos?
Hehe Asiulka mój nie lubi chodzić po sklepach, w ogóle jak widzę jego minę to mi się odechciewa zakupów. Pochwal się co kupiłas ... też mam ochotę na jakieś zakupy.

U nas już pada :-(

reklama
Do góry