reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hej.
Alllle fajny dzionek:tak::-). Cały na działeczce. Jestem zjarana na ramionach. Chłopaki też ślicznie podłapali kolorek mimo wysokiego filtru. Mateusz cały czas prawie w basenie. Mimo wszystko wypoczęłam:tak:, a myślałam, że dzieci na mojej głowie(pan mąż piwkował:dry:) nie pozwolą na pełen relaks.

Asjaa ja miałam takie coś przy lekkim ataku rwy. Do lekarza maszeruj:angry:! Samo przejdzie, oczywiście, ale potrwa to ze trzy-cztery tygodnie!

reklama
witam
ale dzisiaj u nas było pieknie i upalnie
troszke sie opaliłam bo grilowalismy u znajomych. Ala sie nei naspala w dzien ale wytrwala do 18:30 i potem pędem wracałam do domu bo krzyczała niemiłosiernie. Niestety i w domu nie mogla zasnac od razu po kapieli bidulka... mam nadzieje ze to neibawem minie i poprawi jej sie to spanie....
kliwia udanego urlopu zycze
aaaa wlasnie mam pytanko
dziewczyny pomozcie!!! czy u ktorejs z Was w miescie a dokłądnie w aptece jest do dostania Bioparox spray? W rzeszowie nie ma szans a to jedyny lek ktory byl w stanie wyleczyc mi bóle gardła...please dajcie znac jakbyscie znalazly w aptece. najlepiej kupcie od razu 2 szt a ja kase i recepte podesle. Taki dobry lek i go wycofali.... a zamiennika nie ma:(

agaj - ja bym podała czopka:sorry2:

krolcia - ojej, a to mnie nie pocieszyło:baffled: no ale zobaczcie jaki pech - w tygodniu wszystko ok, przychodzi weekend i boli!!!! będę musiała jutro do ambulatorium się przejechać, a tam wiadomo - kichający, prychający, łatwo coś dodatkowego złapać:(((

a jeszcze przyszło mi do głowy, że to (oby nie!!!) nerka, bo od jakiegoś czasu mam lekki ból przy siusianiu i biorę tabletki z żurawiną, które chyba nie bardzo pomagają:confused::-(

Yvona - ale bioparox to chyba na receptę jest???

Yvona, ja używałam Bioparoxu w ubiegłym roku w lutym. Nie zużyłam całego. Ważny do listopada 2011 - chcesz? Mogę Ci podesłać. Tylko daj znać dziś lub jutro, bo w pon. wyjeżdżam i tylko wtedy będę mogła wysłać :)

PS. A ja dalej nic nie umiem :D

asjaa jest na recepte dlatego pisalam ze przesle i kase i recepte nawet od razu do apteki. a czesto w aptekach daja lek jak sie zaplaci gotówką i obieca ze sie przyniesie recepte. W rz-wie przynajmniej tak można.
ewa jak jest go na tyle duzo że sie opłaca wysyłac to jasne.
krolcia ale masz potworki w domu.... Ty to masz ręke do kwiatów ja nei mogę...

podobają mi sie smocze mordki:)

chce juz wakacje!! w sensie ze urlop...
tylko troche drogi do Pl sie obawiam. nie wiem czy spędzic dzien i noc w parku ( w Tropic Island) pod Berlinem, czy prosto do Pl jechac. W sumie z Berlina do poznania to suzo nie ma.....

hej
asjaa jest na recepte dlatego pisalam ze przesle i kase i recepte nawet od razu do apteki. a czesto w aptekach daja lek jak sie zaplaci gotówką i obieca ze sie przyniesie recepte. W rz-wie przynajmniej tak można.
ewa jak jest go na tyle duzo że sie opłaca wysyłac to jasne.
krolcia ale masz potworki w domu.... Ty to masz ręke do kwiatów ja nei mogę...
no pewnie, że pisałaś:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja wczoraj jakoś słabo kojarzyłam,sorki:sorry2: :sorry2:a pamietałam, że na receptę, bo ze 2 lata temu kupowałam, ale niestety został zużyty.

Moja noc była ciężka. Najpierw chyba od tego bólu było mi strasznie zimno, leżałam po kołdrą i się trzęsłam:no: a stopy lodowate miałam, aż mąż uwierzyć nie mógł. Wzięłam większą dawkę vit C i 2 ibupromy max, ciepła woda w butelce i zasnęłam. W nocy tak się pociłam, że musiałam zmieniać piżamkę:eek: rano wstałam....i jest ok:szok::szok:plecy nie bolą:confused: (tfu tfu)

Do Maciusia, mąż wstawał w nocy..ale muszę z synkiem poważnie pogadać, bo ja przedwczoraj do niego 3 razy wstawałam, a dziś w nocy mąż tylko raz:-p:dry:

Krolcia - gratulacje!!

reklama
Dobry
Asjaa
może jakieś przeziębienie Cię brało...
Lolo wrócił i od rana łazi..Mogłam go dzisiaj odebrać choć po 6 wstał Filip no i mama i ak musi go pilnowac bo raczkowanie juc nie jest nr.1 tylko wstawanie, przemieszczanie się przy meblach co srpawia mu mnóstwo radości sądzoąc po okrzykach :-)

Do góry