reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
ja dzis zaliczylam basen ze starsza, a teraz padam na twarz ;-) jutro czeka mnie wizyta u dentsyty z moim peknietym zebem .. buuuu :-(

ewa - sprobuj dac surowe zoltko i zagotowac z zupka. tak lepiej smakuje :) a Alicja od czasu, kiedy zaczela jesc moje zupki, to nie za bardzo chce sloiczkowe. duzo mniej ich zjada. szkoda, bo myslalam, ze nad jeziorkiem bede jechac na sloiczkach ...

hej
my właśnie wróciliśmy z chrztu (niecałe 2 h w jedna stronę), zmęczona jestem, ale jeszcze sobie pracę z pracy przyniosłam:no::baffled:

Krolcia - moja rano taka wredna była, że już powiedziałam do m, żeby jechał z małym, a ja z wredotą zostanę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jednak pojechaliśmy, a karą jest brak słodyczy i drugą (bo zarobiła drugą przed południem jeszcze) - brak bajek dzisiaj. Czasami po prostu brak mi sił i cierpliwości.

Boże jestem tak głupia tak koszmarnie głupia i beznadziejna, że az mi sie chce wyć...Do tego nie wiem co dam dzieciom do jedzenia....Przeciez to jakiś kosmos..On pracuje 8 h i potem NIC nie musi robic...A ja mam robic calą reszte...

Ano wyjścia nie mam...Pożycze;...Tylko cholibka gaz mi się skończyl i NIE CHCE sama kombinować...No czuje sie jak samotna matka z 3 dzieci..............

Nie masz tam jakiegoś przystojnego sąsiada, który chciałby zrobić dobry uczynek? Na bank masz! a takiej super Babce żaden nie odmówi :*

Zgadzam się z Hejcz,skoro Pan Mąż nie pomaga to może jakiś miły przystojny sąsiad pomoże :-)

Pazury wymalowane :-) Na 3 kolory :-)

Miko śpi,mąż na piłce :-)

reklama
Witam późną porą.

My od sobotniego poranka u moich rodziców. Mąż nas "odstawił" na tydzień. ;-)
Czuję się jak na biwaku... Mały ma łóżeczko, ale ja śpię na materacu na podłodze w pokoju mojej siostry.. razem z siostrą :)
Walizki z ciuchami na podłodze nierozpakowana jeszcze. Brudne ciuchy w kącie... "Haj lajf" :happy2:
Basen dzisiaj z Antosiem zaliczony. Kościół z rana również. Babcia gotowała obiadek dla wnuka. Siostry na zmianę chodziły na spacer :D... A mama się obija.. i tak do piątku. Na weekend trzeba wrócić do domu, bo rocznica ślubu :).

Mały się przestawił na 2, a nie 3, drzemki dziennie. Jedna z rana -1h i druga około 13 -2h... Marudny straszliwie, więc myślę, że idzie drugi ząbek. Na basenie dzisiaj pływał z jedną stopą w buzi :-D. Ludzie się na nas cały czas patrzyli i śmiali.

Bodzinka... Głowa do góry. Masz dwójkę wspaniałych, małych facetów i choćby da nich warto sie nie załamywać.

Do góry