reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ja ide dzisiaj na poczte, więc jak któras jeszcze jakies kolczyki chce to pisac..Na wpłate czekam miesiąc :-p

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja chyba przespałam jakieś 3 miesiące, bo - o ile się nie mylę -właśnie październik nastał:dry:
Ja dzisiaj w pracy - weszłam i.... dostałam zawału:szok: Stosy akt i zleceń okupują moje biurko, szafkę, fotel i podłogę. A na samym szczycie góry - niczym wisienka na torcie - streszczenie dorobku naukowego pewnego prof. z prośbą o recenzję (streszczenie ma ok. 800 stron:szok:) Na szczęście mam na to 2 mies., ale i tak mnie dobiło
A teraz popijam kawkę i sortuję: pilne/bardzo pilne/ekstremalnie pilne....

...ehhh, a tak fajnie było na wakacjach.

Spakowałam wszystko! Uff... Bodzinka, nie śmiej się, proszę, z paczki, która do Ciebie przyjdzie ;) Papier pakowy i ja nie będziemy chyba nigdy przyjaciółmi ;)

Wiecie jak miło jest zacząć dzień, nie musząc otwierać od razu Worda?...:) Cieszę się, że już mam to zlecenie za sobą. Choć książka ciekawa - polecam: "Niedźwiedź i smok" Toma Clancy'ego. Jest już jedno polskie wydanie, ale poczekajcie na moje - z wyd. Buchmann ;)

Teraz tylko czekam z lekką obawą, co redaktor prowadząca powie na moją pracę. Bo ostatnio trochę zwątpiłam w swoje umiejętności...:/

Mieliśmy zjeść kaszkę o 9 i jechać do mojego "pierwszego" Wydawnictwa, ale Pucek zaprotestował i o 8.30 poszedł spać :/ No i śpi do tej pory. Czekam na niego, potem jemy i ruszamy w miasto. A na polu ciemno... Zachmurzone strasznie... Nie mam pojęcia, jak się ubrać...

Ewa a co sie mam się smiac..Jak ja pakuje paczki to zawsze dostaje cięzkiej wścieklizny ;-)
No ja dzis tez na poczte...Może się spotkamy ;-)
KOMU KOMU BO NA POCZTE IDE...

Fajny dopisek znalazłam na gruperze w ofercie jakiegoś hotelu:
"Dziecko do lat 6 możecie zabrać ze sobą zupełnie za darmo, podobnie jak domowego zwierzaka." :D

A właśnie - macie jakieś sprawdzone miejsce w Bieszczadach? Chcemy się tam we wrześniu wybrać na parę dni i szukamy czegoś, gdzie z Puckiem można by skoczyć...

Hej.;-)
Dzisiaj kary ciąg dalszy:tak:.
Poszliśmy wczoraj na spacer. Spotkaliśmy się z kumpelą i jej synem(z Matim przyjaciele od kołyski jak to się mówi). Poszliśmy w takie zarośla, tam jest wysypany z budowy naszych bloków jeszcze czyściutki piach. Zawsze tam idziemy się pobawić. No i Maks namówił Matiego, żeby poszli do niego do domu się pobawić. Biegali sobie po tym polu i w którymś momencie zniknęli nam z oczu. Myślałam, że wyjdę z siebie!!!! Uciekli cichaczem przez taką wysoką trawę. Jakie nerw, stres, strach i wściekłość w jednym!!!!!! Ja w pole z wózkiem- BIEGIEM! Kumpela między bloki. Znalazła ich u Maksa w klatce!!! Tak mi ciśnienie podniósł, że masakra!!!!!!!!!!!!!

Jestem pewna, że ten gówniarz go namówił. Mati zawsze się mnie pyta czy coś może(ma taki etap), nawet pyta się, czy może iść siu siu zrobić!

Ewa - my w tym cholernym "Pensjonacie Pod Dobrym Humorem" (z Grupona) usłyszeliśmy, że mamy za dziecko dopłacić 20 zł "bo za pieska też tyle bierzemy". Już nigdy nie wykupię wczasów z Grupona!!!

Dzien doberek;-)
Kurcze ja to chyba padne na pysk.Jas juz ok tygodnia bardzo zle sypia w nocy.Co chwile placze i dalej zasypia i tak co pol, co godzine az do 4.00 bo o 4.00 wola jesc i po spaniu:dry:A moje wory pod oczami coraz wieksze:sorry2:Tylko ciekawe dlaczego tak poplakuje:confused:
Adasia juz w niedziele zawozimy na oboz.Strasznie zaczynam sie denerwowac bo to pierwszy raz:baffled:
Bodzinka ja jestem takiego samego zdania jak niektore dziewczyny-czas poszukac przystojnego sasiada, ktory pomoze:tak:Jestes super dziewczyna i wspaniala matka wiec cos ci sie od zycia nalezy:tak:;-)
Krolcia oj wyobrazam sobie co przezylas:tak:

Oooooo Jasko sie budzi.Czas uciekac:tak:

witam dziewczyny
ja mam takie pytanie podajecie jeszcze wit D swoim dzieciom ? w tym temacie jakos glupieje jedni zalecaja do 6 miesiecy inni do roku a jeszcze innni aby nie podawac wcale i byc tu babo mądra :-p

reklama
Do góry