Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
myangel a może masz sode oczyszczoną? Wystarczy zmieszkać łyżeczkę i troszke wody - wypić i efekt murowany 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm z tego co czytałam to białe uplawy w ciąży to calkiem normalne... nie pamietam gdzie znalazłam takie informacje bo bym Wam podesłała linka... ja też miałam białe upławy i jest ok. Teraz niestety przez ta pogodę znacznie szybciej będziemy łapac wszelkie choróbska :/ Ja juz czuje ze pęcherz zaczyna mnie pobolewać do tego gardło i kaszel :/// niech ta pogoda sie juz skonczy!!
U mnie podobnie duzo białego, sluzu i tez czyatła,ze to normalne w ciazy, bo w ten sposób pochcwa zabezpiecza się przed infekcjami...dla mnie to nowość, bo ja miałam susze zawsze nawet w dni płodne prawie nic.Hej, witam w ten pochmurny deszczowy poranek,
Ja też mam wydzielinę jakąś gęstą białą, ale też mnie nie swędzi nic.
motylek ja tez nie mam zadnych objawow procz bolacych cyskow, no moze kilka razy mnie troche zemdlilo i raz mi kawa smierdziala ale tak to nie czuje ze jestem w ciazy.. w czwartek do gina wiec zobacze co we mnie kielkuje :-) moje pierwsze usg bedzie
ja dziewczynki się juz szykuję, bo przed lekarzem na zakupki wstępujemy i wyniki badan muszę odebrac, strasznie się boję czy będzie serduszko, stres mam taki jak CI co dzis przed maturą
odezwę się jak wrócę![]()
no niby wiem, bo już raz uratowała mi zycieolkale kawa kawa i jeszcze raz kawa. Dwie filiżanki kawy lub nawet jedna dziennie nie zaszkodzi a może pomóc. Zwłaszcza poleca sie kawę z ekspresu ale rozpuszczalna też może być. Ja raz miałam 80/40 i potykałam się o wszystko dlatego pije codziennie kawe i mam 90/50 - niby niewiele wieksze ale jednak dobrze sie trzymam ;-)