Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
myangel a może masz sode oczyszczoną? Wystarczy zmieszkać łyżeczkę i troszke wody - wypić i efekt murowany 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Hmmm z tego co czytałam to białe uplawy w ciąży to calkiem normalne... nie pamietam gdzie znalazłam takie informacje bo bym Wam podesłała linka... ja też miałam białe upławy i jest ok. Teraz niestety przez ta pogodę znacznie szybciej będziemy łapac wszelkie choróbska :/ Ja juz czuje ze pęcherz zaczyna mnie pobolewać do tego gardło i kaszel :/// niech ta pogoda sie juz skonczy!!
U mnie podobnie duzo białego, sluzu i tez czyatła,ze to normalne w ciazy, bo w ten sposób pochcwa zabezpiecza się przed infekcjami...dla mnie to nowość, bo ja miałam susze zawsze nawet w dni płodne prawie nic.Hej, witam w ten pochmurny deszczowy poranek,
Ja też mam wydzielinę jakąś gęstą białą, ale też mnie nie swędzi nic.
! Akurat u mnie to nie jest wskazane bo siedzę sama a tu jak klient wejdzie to klapa
!Oczy mi się zamykają...no i co tu począć 
Narazie jednak zachowuję spokuj będę dzwonić dzisiaj do mojej Pani doktor, żeby umówić się na wiztytę, albo na jutro albo na piątek...zobaczymy co mi powie.. pozdrawiam Was i życzę wszystkim miłego popołudnia :-)motylek ja tez nie mam zadnych objawow procz bolacych cyskow, no moze kilka razy mnie troche zemdlilo i raz mi kawa smierdziala ale tak to nie czuje ze jestem w ciazy.. w czwartek do gina wiec zobacze co we mnie kielkuje :-) moje pierwsze usg bedzie
ja dziewczynki się juz szykuję, bo przed lekarzem na zakupki wstępujemy i wyniki badan muszę odebrac, strasznie się boję czy będzie serduszko, stres mam taki jak CI co dzis przed maturą
odezwę się jak wrócę![]()
no niby wiem, bo już raz uratowała mi zycieolkale kawa kawa i jeszcze raz kawa. Dwie filiżanki kawy lub nawet jedna dziennie nie zaszkodzi a może pomóc. Zwłaszcza poleca sie kawę z ekspresu ale rozpuszczalna też może być. Ja raz miałam 80/40 i potykałam się o wszystko dlatego pije codziennie kawe i mam 90/50 - niby niewiele wieksze ale jednak dobrze sie trzymam ;-)