reklama
Wrublik ja brałam euthyrox w ciąży. Żadnej diety przy tym nie miałam, a żelazo zażywałam całą ciążę bo miałam niskie. Lekarka mówiła tylko, żeby euthyrox brać rano na czczo - pół godziny przed jedzeniem, bo tak się podobno lepiej wchłania.
My uciekamy znowu na wieś!!! W przyszłym tygodniu się odezwę jak uda mi się Was nadrobić. Lecę pakować graty póki malusia śpi.
Dzisiaj mamy 5 miesięcy
My uciekamy znowu na wieś!!! W przyszłym tygodniu się odezwę jak uda mi się Was nadrobić. Lecę pakować graty póki malusia śpi.
Dzisiaj mamy 5 miesięcy

hej,
wrubliczku, biedna
( mam nadzieję, że będzie lepiej!
Buzc współczuję, ehci kierownicy, już nie pamiętają, że kiedyś sami pracowali na niższych stanowiskach
ja tez jak pomyślę o powrocie do pracy to mi się smutno i źle robi:-( i nie chodzi o stanowisko, czy rodzaj pracy, ale właśnie o stosunki panujące w wydziale:-
-( myślałam, że po tak długiej mojej nieobecności coś się zmieni, ale nie
Sun ale KICHA! zdążycie nareperować?? a może macie od kogo pożyczyć samochód??
Olcia - zdrówka życzę
wrubliczku, biedna
Buzc współczuję, ehci kierownicy, już nie pamiętają, że kiedyś sami pracowali na niższych stanowiskach

Sun ale KICHA! zdążycie nareperować?? a może macie od kogo pożyczyć samochód??
Olcia - zdrówka życzę
hejka babeczki napisala bym wczesniej tego posta ale mi sie teściowa do pokoju w waliła
Pod pod gabinetem bylam druga w kolejce hura hura
a juz sie bałam ze spędzę tam cały dzien :-) za to z powrotem zrobiłam sobie mini spacerek bo na mój autobus musiała bym godzinę czekać a jak tak nie lubię bezczynnie stać
przeszłam sie kilka przystanków i zaraz z innej strony nadjechała autobus który jedzie jak raz na moje osiedle
ale wysiadłam przystanek wcześniej zeby jeszcze przychodnie zaliczyć żeby moja Pani doktor dała skierowanie na badania dla Amandy
dobrze że przyjmowała na "dzieciach zdrowych" bo tak to bym sie z Martini nie pchała do przychodni
i jutro idziemy rano je zrobić
A teraz wizyta
rzebiegła bardzo spokojnie, bez pośpiechu i widać było ze pani doktor starała się dokładnie wszystko zobaczyć
Serduszko ma prawidłowej budowy ale jeszcze ma drożny otwór ( chyba pisze owalny ale glowy nie dała bym sobie za to uciąć bo ciężko mi rozczytać
) i związku z tym 14grudnia czeka nas kolejne echo żeby upewnić się że już się on zrosł bo podobno do roczku coś takiego może być
takze mamy sie nie stresować
Thinka zdrowka , szczęścia i słodyczy z okazji 5 miesiąca Aluśka życzy:-):-)
Mamolka daj znać jutro jak Miki przeprowadzke zniosł;-):-)
zmykam do apteki po dentinox bo Martyne dzis rozniesie
rękę próbowała mi bezzębnym uśmiechem odgryźć

Pod pod gabinetem bylam druga w kolejce hura hura

A teraz wizyta

Serduszko ma prawidłowej budowy ale jeszcze ma drożny otwór ( chyba pisze owalny ale glowy nie dała bym sobie za to uciąć bo ciężko mi rozczytać

Za wszystkie trzymane kciukasy bardzo dziękujemy

zmykam do apteki po dentinox bo Martyne dzis rozniesie

H
hałabała
Gość
Aluska my tez mamy nie domkniety otwor owalny
tez czekam na kontrole do pazdziernika

krolcia
Fanka BB :)
hejka babeczki napisala bym wczesniej tego posta ale mi sie teściowa do pokoju w waliła![]()
Pod pod gabinetem bylam druga w kolejce hura huraa juz sie bałam ze spędzę tam cały dzien :-) za to z powrotem zrobiłam sobie mini spacerek bo na mój autobus musiała bym godzinę czekać a jak tak nie lubię bezczynnie stać
przeszłam sie kilka przystanków i zaraz z innej strony nadjechała autobus który jedzie jak raz na moje osiedle
ale wysiadłam przystanek wcześniej zeby jeszcze przychodnie zaliczyć żeby moja Pani doktor dała skierowanie na badania dla Amandy
dobrze że przyjmowała na "dzieciach zdrowych" bo tak to bym sie z Martini nie pchała do przychodni
i jutro idziemy rano je zrobić![]()
![]()
A teraz wizytarzebiegła bardzo spokojnie, bez pośpiechu i widać było ze pani doktor starała się dokładnie wszystko zobaczyć
![]()
![]()
Serduszko ma prawidłowej budowy ale jeszcze ma drożny otwór ( chyba pisze owalny ale glowy nie dała bym sobie za to uciąć bo ciężko mi rozczytać) i związku z tym 14grudnia czeka nas kolejne echo żeby upewnić się że już się on zrosł bo podobno do roczku coś takiego może być
takze mamy sie nie stresować![]()
![]()
Za wszystkie trzymane kciukasy bardzo dziękujemy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zmykam do apteki po dentinox bo Martyne dzis rozniesierękę próbowała mi bezzębnym uśmiechem odgryźć![]()
![]()
![]()
![]()
No i gitara!

gabriellao0
Ja...
Kaja miała wiadomo oczy 'granatowe'
teraz ma szare, przepiękne
Adaś miał 'granatowe' teraz ma mocno niebieskie, takie mętne i te rzęsissssssssssssssssssssssssska
szkoda, że Kaja aż takich nie ma
kolor mają raczej oboje po Mężu bo ja mam niebiesko-zielone
ale rzęsiska mają po mnie
tyle, że Kaja krótsze
teraz ma szare, przepiękne
Adaś miał 'granatowe' teraz ma mocno niebieskie, takie mętne i te rzęsissssssssssssssssssssssssska
szkoda, że Kaja aż takich nie ma
kolor mają raczej oboje po Mężu bo ja mam niebiesko-zielone
ale rzęsiska mają po mnie
tyle, że Kaja krótsze
gabriellao0
Ja...
dziś było szczepienie ostatnie, znaczy ja myślałam, że ostatnie
ale wyskoczyli mi że po 6 miesiącu WZW
hmmmm
muszę zerknąć czy Kaja też miała ?
Adaś 8800 i wg ich miary (pierwszy raz był mierzony u nich) 67 cm
co jest dziwne, bo zajmuje cała moją 80cm ławę a ubrania wyłącznie 80-86 nosi już (czasem rozfleczone 74 się zmieści)
no i mój dzielny chłopak nie płakał!
no jedno ukłucie ale nie płakał, a śmiał się tak (wcześniej) ładnie że wszystkie panie się zbiegły do niego
ALUŚKA
:*
oby już było tylko dobrze :*
ale wyskoczyli mi że po 6 miesiącu WZW
hmmmm
muszę zerknąć czy Kaja też miała ?
Adaś 8800 i wg ich miary (pierwszy raz był mierzony u nich) 67 cm
co jest dziwne, bo zajmuje cała moją 80cm ławę a ubrania wyłącznie 80-86 nosi już (czasem rozfleczone 74 się zmieści)
no i mój dzielny chłopak nie płakał!
no jedno ukłucie ale nie płakał, a śmiał się tak (wcześniej) ładnie że wszystkie panie się zbiegły do niego
ALUŚKA
:*
oby już było tylko dobrze :*
reklama
Gabriela, mi ostatnio pediatra mówiła, że WZW jest po 6 tygodniu i po 6 miesiącu. Nam właśnie jeszcze to jedno zostało - początkiem czerwca. I spokój. Tylko jeszcze morfologię mamy zrobić na tą wizytę... Więc kłucia będą dwa. Ale podobno u nas na osiedlu mają jakiś sprzęt do pobierania krwi niemowlakom i zgrabnie to idzie 
Podziel się: