czesc dziewczynki ja na sekunde..
Arlenka od 15 ma 37,6 w uszku czyli duzo lepiej, nadal sporo spi (nooo ale teraz usnac nie pragnela hehe) i nie jest chetna by jakos duzo jesc ale zdecydowanie lepiej sie czuje bo zaczela spiewac i rozrabiac

no ale w buzi wypatrzylam takie krwawe wybroczynki :O na jezyku(jakby sie ugryzla- a nie ma czym i lezala ciagle wiec nawet nie miala sie jak uderzyc) na podniebieniu takie jakby krwawe zadrapane plamy :/ i od srodka policzka, zadzwonilismy do pediatry polskiego i powiedzial ze narazie nie ma sie co martwic bo to moze oznaczac ze organizm z czyms walczy(z czym??!) a jakby to bylo cos powaznego wyszloby z krwi..(tiaaa, troszke sie naczytalam i wiem ze jednak niekoniecznie wszystko wychodzi) wiec ciagle obserwuje..
No a ja wrocilam z ekstrakcji zeba kolo 21 ://// ropa byla ://// ciezki zab ://// wielki jak slon!! :/// i lekarzowi omsknelo sie dluto i wbilo mi sie w gardlo :O:O:O:O z ktorego teraz krwawie...... nie wiem jak to powstrzymac.... buuuu czekam czy nie jechac na pogotowie :/
Wiolcia sliczne zdjecie mimo ze malo was widac

jestes moderatorka??? :O umknelo mi cos, yyy
Joamar fajnie ze wrocilas

Gufi.. trzymam kciuki z calych sil!!! (nienawidze jak cos takiego sie dzieje ze znajome osoby choruja, czuje sie taka bezsilna buu a jesli to dotyczy dzieci to juz wogole straszne)
Olcia, nie zarejestrowalam Cie ostatnio! Mam nadzieje ze ta nieobecnosc nie oznacza ze cos nie tak z Oliwcia??