hej:-)
trudno Was nadrobić! czytałam, czytałam i już nie pamiętam co miałam odpisać
Krolcia - super, że sprawa się wyjaśniła! ale pamiętam, że już jakiś czas temu pisałaś o problemie, więc trochę to trwało!
grunt, że jest ok
Ewa - gratulacje ! na pewno dostaniesz nowe zlecenia
)
Tunia - śliczne ciuszki
a co do niani - to ja uważam, że kawa, herbata i tyle! a mnie to w pracy karmią????? nie! zjem kanapkę, jak sobie ją sama z domu przyniosę
kawa czy herbata też własne, no ale tu już nie będę restrykcyjna.
W ogóle zła trochę jestem, bo niania nie zgodziła się na naszą cenę i będziemy 600 zł płacić za pół etatu.:-( i jeszcze 400 (min - po tych zmianach
) za przedszkole.
aha było pytanie o miejscowość - Olsztyn.
Beacia - witaj i gratuluję zdanej matury!!! dziewczyny mają rację - jeśli masz taką możliwość, to nie rób przerwy w nauce
zobaczysz, im dalej, tym gorzej się zebrać.
trudno Was nadrobić! czytałam, czytałam i już nie pamiętam co miałam odpisać

Krolcia - super, że sprawa się wyjaśniła! ale pamiętam, że już jakiś czas temu pisałaś o problemie, więc trochę to trwało!

Ewa - gratulacje ! na pewno dostaniesz nowe zlecenia
Tunia - śliczne ciuszki

a co do niani - to ja uważam, że kawa, herbata i tyle! a mnie to w pracy karmią????? nie! zjem kanapkę, jak sobie ją sama z domu przyniosę

W ogóle zła trochę jestem, bo niania nie zgodziła się na naszą cenę i będziemy 600 zł płacić za pół etatu.:-( i jeszcze 400 (min - po tych zmianach

aha było pytanie o miejscowość - Olsztyn.
Beacia - witaj i gratuluję zdanej matury!!! dziewczyny mają rację - jeśli masz taką możliwość, to nie rób przerwy w nauce