reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam z rana:rofl2:
Spałam dziś do 9.30:rofl2: pościeliłam łóżko ubrałam się i zaraz zmykam na śniadanie moje już od dawna szaleją ale mężuś się trochę nimi zajął bo na 10 do pracy miał:tak:więc mogłam sobie odespać nocne siedzenie:sorry2:
Co do pobudek to u nas jest zazwyczaj jedna ale zdarzają sie i dwie a przy chorobach to trudno zliczyć tyle ich jest:sorry2:

Wrublik pewnie w złej pozycji w nocy spałaś i sobie mięśnie nadwyrężyłaś:no:
Poproszę o przepis:tak: wolę sprawdzone źródła niż internet;-)
Ewwe jak tam zdrówko u Was?:rofl2:
Ewa mam uraz do imienia Antoni:baffled:
Krolcia fajnie ze nie masz nocnych pobudek:tak:
Sunnflower po takich przeżyciach nie dziwię sie ze jesteś nie gotowa na drugie dziecko:confused::hmm:
Olcia współczuje bólu brzucha:-(
Testy z krwi czy na rączkach ma mieć?:sorry2:
Aga trzymam kciuki zeby wyniki nie były takie złe:sorry2:

już niestety muszę zmykać bo się kłócą o klocki :baffled:
no i w dodatku Martyna Amandę uderzyła klockiem w nogę i już ta jęczy ....

reklama
ja tez sie witam z rana. niestety u nas chorob ciag dalszy - dzis maz budzil sie z bolem gardla i ucha :angry: i w zwiazku z tym ja jestem teraz najzdrowsza i musze zaczac wychodzic ... maskara

mimo wszystko milego dzionka :tak:

ewwe hmmm w sumie masz rację...zwykle nie pamiętam to może tak: 3 razy na pewno się obudziła:)

gufi współczuję chorób! Oby do świąt udało się wykurować!

aluśka chyba z ręki...a są jakieś inne? Widzę, że Martyna też bojowniczka i klocków używa do kuksańców. Moja Oli niestety uwielbia nimi klepać wszystkich po głowie:szok: paskud mały

Olcia są chyba jeszcze na pleckach, ale nie mam pojęcia kiedy i czemu to się różni... a do alergologa miałaś skierowanie?
Gufi na święta choróbska to najgorsze co można wymyśleć, więc życzę by poszły sobie w ciągu tych paru dni!

Hejka:)
U nas ostatnie dwie nocki do kitu:/... na tle ostatnich, bo była już piękna ciągła linia przespanych całych nocek po 12godz. bez pobudek w łóżeczku:tak:a teraz cos nas katar dopadł do tego te jedynki górne juz takie mega napuchnięte....
Czy jeszcze ktos ma tylko dwa ząbki?:sorry2:

ewa żeby pracować w przedszkolu to trzeba mieć studia pedagogiczne - przynajmniej licencjat z wychowania przedszkolnego.

olcia mój W. też ciagle zsmarkany i kaszlący, przy tym gardło ok, osłuchowo też, właśnie czekam az beda zapisy do alergologa na nowy rok b na razie nie ma. Ale lekarka mi mówiła że teraz jest bum na plesnie, grzyby i roztocza, a tej zimy jakos szczególnie działa ze zdwojona siłą:no:

Ja to nie tyle po Miluśce widze jak czas leci tyle co po starszym właśnie, czasem to się napatrzec na niego nie mogę, jak szybko rośnie i się zmienia i tu widze wyrażne że "ucieka" ten mój mały chłopiec. A mimo że wielki jak dąb to jeszcze to takie dzieciątko nie wszystkiego swiadome, zadajace pytania (hitem jest jak ostatnio znalazł w szufladzie prezerwatywy i pyta nas po co tu chowamy tą herbatę:-D:-D)

Cos ja jeszcze miałam ale posta piszę już od 10...z lekkimi przerwami, teraz też jękoli

Czy jeszcze ktos ma tylko dwa ząbki?:sorry2:
(hitem jest jak ostatnio znalazł w szufladzie prezerwatywy i pyta nas po co tu chowamy tą herbatę:-D:-D)

sarka u nas też dłuuuuugo się wyżynała jedynka, szybciej wyszła z innej strony dwójka, a teraz idą do kompletu druga jedynka i dwójka tylko po różnych stronach góry:szok:
tia dobrze że tej "herbaty" nie przyniósł wam podczas imprezy i nie zaproponował dla gości :-D:sorry2:

ewa żeby pracować w przedszkolu to trzeba mieć studia pedagogiczne - przynajmniej licencjat z wychowania przedszkolnego.

Tak?... Rozmawiałam ostatnio ze sporo starszą koleżanką ze studiów dr i ona mówiła, że robiła tylko jakąś 2-letnią szkołę. Z praktykami oczywiście. No ale to już parę lat temu było i pewnie się zasady zmieniły.
Na studia normalne nie wiem, czy się zdecyduję... Chyba bym się czuła jak dinozaur :/

HEj!
Ja dziś przedostatni dzień w pracy:-)
Własnie (w ramach przygotowywania organizmu do świątecznego obżarstwa) zajadam piernik (przepis na kulinarnym), który wczoraj upiekłam dla męża, chociaż sobie nie zasłużył:/
A za chwilę mamy Wigilię w pracy i też pewnie wyżera będzie....no cóż, mówi się trudno:sorry2:

Olcia- oby to nie rota, ale może coś zjadłaś tylko nie skojarzyłaś że mogło zaszkodzić. A zreszta Ty po dukanie możesz mieć jakąś nietolerancję na świństwa. Serio - ja mam np na śmietanowe kremy, jakieś majonezowe sosy i sztuczną wędlinę:baffled:

Sarka - herbatka:-D padłam:-D

Ewwe:*

Ostatnia edycja:
e tam dinozaur, mój mąż w tym roku zaczął studia z racji udokumentowania swojej pasji... a ma lat prawie 39 :-D jego pasją jest historia, ale niestety z racji że ja mam leżenie na dzienne nie ma szans, bo przecież musi pracować, a zaocznych kierunek nie utworzył się bo... było 2 chętnych, więc wziął dziekankę a w następnym roku próbuje może samodzielnego toku studiów

reklama
Do góry