bede tak sobie pisala pokawaleczku dziennie mala zasnela i powinnam robic obiad ale pije kawe
u nas w poniedzialek bylo szczepienie.. kolejne w udka, chcialam urwac glowe pielegniarce bo nie pozwolila trzymac Arlence pileczki i moja biedna dzidzia tak plakala strasznie z zalu, bolu i strachu grrr buuu potem miala goraczke i 2 dni byla nieswoja, w tym samym czasie szedl zabek nacierpiala sie biedula.
Krolcia no bez wysypki bylo a szkarlatyne mozna przechodzic co rok bo to bardzo zakazne chorubsko i daje rozne objawy a potwierdzeniem tego tak naprawde jest malinowy jezyk ktory wystepuje zawsze i jesli lekarz nie jest pewny czy to rozyczka czy szkarlatyna to po jezyku mozna zastosowac jakies leczenie wsteczne zapobiegajace zarazaniu.
Wrublik

ciesze sie ze u malucha wszystko ok i jesli bedzie chlopiec faktycznie to super mimo ze najwazniejsze zdrowie oczywiscie, tylko uwazaj na siebie ciagle i mocno i co tez mezowi do glowy przyszlo??? dzidz nr 4? OMG hehe
Ainah ja bym chyba nie dala rady Arlena daje nam popalic i jak pomysle ze mialabym lada chwila urodzic to bym padla, Rany tak niewiele Ci zostalo

wow! Wygladasz slicznie i tak niewinnie hehe nie przyszloby mi do glowy ze mialas w szkoe dziwne pomysly

Wozek swietny i ile ma mozliwosci :O:O jestem w szoku wyglada tez bardzo zgrabnie jak na podwojny, moja kolezanka spidziewa sie blizniakow i chyba nie ma opcji by znalezc cos takiego dla blizniat(zgrabnego)
Antylopka a kysz akysz hator hator

mam nadzieje ze pech sobie pojdzie, nam tez sie tak czasem zdarza ze jak sie cos sypie to naraz, ale wiesz co jest dobre? to ze mozesz isc do sklepu i kupic nowa pralke bez obaw ze to Cie zrujnuje i nie musisz prac recznie
Missiiss ja Ci sugeruje lekarza juz od jakiegos czasu, niestety moja szczelina ciagle mi dolega i z tego co czytalam to jest ciezka do wyleczenia.. lec do lekarza i rob ze soba porzadek a Jasko oczywiscie moze miec po Tboie taki problem bo to czesto przechodzi niestety, tak jak pisaly dziewczyny, dawaj te wszystkie rzeczy plus probiotyki i owocow typu jablka np na Arlenke super dziala kiwi ona nie ma problemow ale czasem ma plastelinke taka i ciezko idzie wtedy dostaje swierze sliweczki, jabluszko i np pol kiwi a potem jest wielka kupa

A Twoje osobiste sprawy... ciezko to wyglada ale rozmowa rozmowa i rozmowa, jesli chodzi o alco to u mnie niestety duzo tego bylo w zyciu i nie wchodzi w gre w zyciu codziennym ze np W chodzilby po pracy na piwo lub pil po 6 wieczorkiem ecialby z tym piwkiem przez okno

Mam nadzieje ze sie ulozy!!! dobra spadam robic piersi