Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli jednak właściciele mieszkania uczciwi. Super.Odzyskalam kase tadam. Kurdw cos moja dzidzia dzis malo ruchliwa jest zaczynam sie martwic :/
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś mam to samo. Plywalam w wielkich falach, myślałam że się porusza. A tu nic.Odzyskalam kase tadam. Kurdw cos moja dzidzia dzis malo ruchliwa jest zaczynam sie martwic :/
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
a co on mysli, ze przyjechal odpoczac a Ty harowac?Pierwszy dzień za nami. Super pogoda dopisała. [emoji295] [emoji295] [emoji295]jutro też ma być fajnie, w planach mamy zoo.![]()
Trochę mnie m irytuje bo on jest na wakacjach przecież.. szkoda tylko że nie widzi że ja też bym chciała odpocząć. Jedyny czas na odpoczynek jest gdy dzieci śpią czyli grubo po 22. No ale jesteśmy po rozmowie .. zobaczymy jej rezultaty jutro.
Dobranoc
![]()
Nie tylko on myśli że uganianie się za dziećmi to nie jest harówa. A mnie już po całym dniu chodzenia bolał brzuch i pachwiny.a co on mysli, ze przyjechal odpoczac a Ty harowac?